Márkaépítés a munkaerőpiacon a járványválság alatt és után – Program

Időpont Program Program
09:00 – 09:05

Köszöntő – Káli György

09:05 – 12:05

Trendek 2020

09:05 – 09:25

Szükséges – e employer brandingről beszélni a világválság idején?

Valóban a pénzügyi kompenzáció marad a munkavállalók legfontosabb ösztönzője? Létezik-e a mindenki számára egyöntetűen vonzó munkáltatói értékajánlat? Miben különböznek az elvárások a valóságtól? A nem pénzügyi jellegű juttatások hogyan ösztönzik a munkavállalókat, és miben rejlenek az eltérő értékek? Valóban megéri munkahelyet váltani? Mely szektorban dolgoznának a legszívesebben?

Előadó: Szokody Ágnes (marketing manager, Randstad Hungary)

09:25 – 09:45

Hogyan illeszkedik az employer branding a vállalat újraindításába?

A koronavírus – válság harmadik szakasza elkezdődött, a „Re-start” időszakban egyszerre kell kezelni a rövidtávú kihívásokat és készülni az „új normál világra”. A munkavállalói márkának is új szempontokkal kell gazdagodnia, ha meg akar felelni a komplex helyzet nehézségeinek. Hogyan? – erről szól ez az előadás.

Előadó: Pozvai Zsolt (nemzetközi vezérigazgató, DEVELOR International)

09:45 – 10:05

Az employer branding jövője – Munkáltatói márka a járványválság után

A koronavírus nyomán kialakult válsághelyzetben ma cégek ezreinek kell szembenéznie egy új problémával: a megváltozott munkakörülmények, a távmunka sokszor előzmények nélküli bevezetése kihat a cégkultúrára, a munkavállalói élményre, ennek következtében pedig a munkáltatói márkára is. Vajon hogyan lehet életben tartani egy munkáltatói brandet válság idején, hogyan változik meg ez a terület a járványválság után és hová tolódnak majd a legfőbb hangsúlyok?

Előadó: Radnai – Tóth Judit (Founder | Employer Branding and EX strategist, Talentbrand)

10:05 – 10:25

Esettanulmányok a koronavírus alatt: mik a legfontosabb lépések válság alatt és után?

Az előadásban esettanulmányokon keresztül mutatom be, hogy különböző szektorok különböző méretű vállalatai milyen munkavállalókat érintő nehézségekkel találkoztak a koronavírus okozta helyzetben. Megnézzük, hogyan kezelték a helyzeteket, és most hogyan indulnak, mi lett az új a működésükben, min változtatnak.

6 cég esettanulmányát fogjuk megismerni. 

Előadó: Tóth – Nagy Péter (Co – Founder, CEO, Follow The Yellow Communications)

10:25 – 10:45

Agilis munkavállalói élmény, avagy az EX összekapcsolása az üzleti stratégiával

A fogyasztói szokások megváltozása a munkavállalói preferenciák megváltozását is hozta. Az élményalapú gazdaságban a szervezeteknek adaptálódni kell ezekhez az igényekhez és bevezetni az élményvezérelt megközelítést. Az üzleti stratégia részévé tenni a customer experience mellett az employee experience tudatos tervezését, amelynek az agilis szervezeti kultúra kiváló terepet biztosít.

Előadó: Jurecska Andrea (strategic consultant, HRdesigner)

10:45 – 11:05

Digitalizáció hatása a munkavállalói élményre – hogyan tegyük tönkre a munkáltató márkánkat három lépésben?

A versenyképességüket növelni kívánó szervezetek jellemző törekvése a digitális átalakulásban rejlő lehetőségek kiaknázása. Gyakran azonban ezeket a kezdeményezéseket pusztán technológiai kérdésként kezelik, és az átalakulás lázában — versenyt futva az idővel — nem foglalkoznak azzal, hogy a munkavállalóknak mindez hogyan megy át. Nézzünk rá néhány tényezőre, ami megkülönbözteti a sikeres és a kudarcra ítélt digitális bevezetéseket.

Előadó: Forrás Lajos (Partner | Head of HR Services, GTMentor Group)

11:05 – 11:25

Szervezeti transzformáció veszélyhelyzet alatt és után igények kockául

A digitalizáció, a digitális transzformáció előretörésével a Homo Sapiens Informaticus állatfaj egyre nagyobb teret igényel a vállalatok állatkertjében. Vajon hogyan kell ezzel a fajjal bánni, mit eszik, mit iszik, mivel lehet maradásra és távozásra bírni? Invazív fajnak tekinthető-e és szükséges-e megállítani a terjeszkedését, megkockáztatva, hogy a a napsütötte részek helyett ekkor az árnyakban fog tovább terjeszkedni? Egyértelmű választ biztos nem tudunk ezekre a felvetésekre adni, azonban tudunk egy általános képet adni, hogy a digitális közeli kollégák hogyan látják a szervezeti működést, átalakításokat.

Előadó: Gazdag Ferenc (Digitális Transzformációs Munkacsoport vezetője, Vezető Informatikusok Szövetsége (VISZ))

11:25 – 11:45

Válságkezelés HR szemüvegben: Pánik helyett agilis alkalmazkodás

Hogyan is csökkenthető a változástól való félelem és miért létfontosságú a folyamatos alkalmazkodás krízishelyzetben? Mi a szerepe a válságkezelésben a transzparens vezetői kommunikációnak és milyen eszközök, megküzdési stratégiák állnak a vezetők rendelkezésére? Erről osztja meg velünk saját tapasztalatait és szakmai tanácsait Kovach Anton, több tízéves agilis vezetői múlttal a háta mögött.

Előadó: Kovach Anton (alapító – vezérigazgató, ShiwaForce.com Zrt.)

11:45 – 12:05

Vezetői márkaépítés, avagy: mit nyer azzal egy cégvezető, ha szakmai influencerként építi digitális jelenlétét?

A közösségi média korában lehetőségünk van egyszerűen tömegekhez eljutni. Erős online jelenléttel hatást tudunk gyakorolni a vevőinkre, a munkatársainkra és a partnereinkre. Ez pedig meg tudja könnyíteni az értékesítést és akár a toborozást is. De hogyan tud egy cégvezető, egy szakértő sok emberhez eljutni? Milyen eszközökkel tudja megőrizni a hitelességét, miközben tömegeket ér el a kommunikációjával, az üzenetével? Hogyan lehet csücsörítős szelfik nélkül, a saját stílusunknak megfelelően olyan online jelenlétet kialakítani, amivel többek leszünk, mint a cégünk által ráosztott szerep?

Előadó: Lévai Richárd (CEO, Liftup)

12:05 – 13:00

Szünet

13:00 – 14:00

SZEKCIÓ I.

Kérjük válassza ki az alábbi modulok közül azt, amelyiket élőben szeretné követni az esemény ideje alatt!

13:00 – 14:00

MODUL A: YOUTH

Hogyan lehet vonzó a márkám a Z generáció számára? Aktuális trendek és adatalapú tanulságok.

Mit mutatnak a social media adatok a Z generáció motivációjának és attitűdjének alakulásáról a vírushelyzet hatására? Nemzetközi trendeket és konklúziókat összegzünk, melyek magyar létjogosultáságát egyedi módszertanunkkal hazai social adataink alapján vizsgáljuk majd felül. 

Előadók:  Sütő Anna (CEO, Datalyze Research) és Molnár Eszter (Stratégiai tanácsadó, Datalyze Research)

Hogyan alakul át az élményalapú engagement a COVID után? Hogyan hat ez az Y és a Z generáció preferenciáira?

Mit hoz a jövő: túlél, eltűnik, vagy teljesen átalakul a munkáltató márkaépítés a jövőben? Az elmúlt időszakban a folyamatos változás és az időnyomás mellett azt is megszoktuk, hogy új igények jelentek meg a munkavállalói piacon, teljesen új elvárásokat generálva. A fiatalabb generációk ma már a munkára is élményként tekintenek. Ha egy munkahely nem Insta-pozitív, az számukra megérett a váltásra. Ez a korosztály rekordsebességgel felvázolt karrierutat, gyors fejlődést, és egyre nagyobb kihívásokat akar. Mindemellett inspiráló munkakörnyezetre, motiváló munkakörülményekre és empatikusabb vezetőkre vágynak. De hogyan is adhatjuk meg nekik mindezt, miközben ott várnak ránk az ügyféligények, az egyre nehezedő üzleti kihívások és a pillanatok alatt teljesen új helyzetet teremtő COVID? Választ ad erre a jövő employer brand modellje, és azok az élményalapú tippek és trükkök , melyek alkalmasak az Y és a Z generáció motiválására, még járványhelyzettel a nyakunkon is.

Előadó: Seres Nikolett (Head of Internal Comms & Engagement, Telenor Magyarország)

Az iroda új funkciója: a közösség

Hogyan használhatjuk toborzásra és megtartásra az irodát? Hogyan segítheti a környezet az Employer Branding építését? Mi is az az Office Branding? Z generációs vezetőként tudom, hogy a fiatal munkavállalóknak mennyire fontos a környezet ahol napi 10-12 órát töltenek el. Az iroda lehet az új titkos fegyver amely nemcsak az Employer Branding építést támogatja, hanem egy önálló kommunikációs stratégiával segíti a fiatal tehetségek megtartását és a mukatársak közötti hatékony munkavégzést. Az Év Irodája verseny célja 10 éve, hogy díjazzuk és elismerjük a jó példákat. De mi a következő lépés?

Előadó: Fodor Dániel (Üzletágvezető, ingatlan.com events)

Szekcióvezető: Kádár Anna (Experience Designer, Works.)

MODUL B: TOBORZÁS

Bajban mutatkozik meg, hogy ki az igazi barát, de az is, hogy a drágán felépített munkáltatói márkád kidobott pénz volt-e?

Noha senkinek sem esik jól, ha balszerencse éri, ez az ami leginkább felfedi a valós karaktert, és ez ugyanannyira igaz a szervezetekre, mint az egyes személyekre. Ez a járványválság a leginkább véleményformáló helyzet, amivel valaha is lehetőségünk volt a munkaerőpiacon találkozni, ahol a munkavállalók érzékenysége, és elvárása rendkívül kiélezett, percepciós küszöbe pedig szélsőségesen alacsony, különös tekintettel azokra, akik fokozottan kiszolgáltatott helyzetben vannak. Az aki itt és most kiszolgáltatott, az hajlamosabb véleményt formálni és azt hangoztatni mind negatív és pozitív irányban egyaránt. A cégek vezetésének ki kell használni a Jelentőség és a jelenlét szabályát. Azaz, aki a nagy jelentőségű helyzetben nincs jelen, az utána sincs, semlegessé válik egy negatív katarzis után. Akkor is így van ez, ha a cég helyzetre adott válasza mind a helyzet jelentőségéhez, mind a márkaértékek ígéretéhez képest túl gyenge. Vajon mennyire jól sikerült a cégeknek eltalálni azt a mértéket, hogy mennyi is az az ‘elég’?

Előadók: Kulcsár Zita (Founder, Employer Branding/EX/Talent Strategist, Worki)

Lehetetlen küldetés – Munkáltatói márkaépítés létszámleépítés alatt: fókuszban a fiatal munkavállalók

Az elmúlt időszakban a legtöbb cég HR csapatainak az életébe váratlan kihívásokat és feladatokat hozott. Ezek közé tartozott több kevésbé hálás téma menedzselése és kommunikációja is, úgy mint a létszám stop, munkaszervezési és fizetési struktúra változása és egyes esetekben létszám leépítés is. Bármennyire szükségesek és nehezek ezek a feladatok, megfelelő eszközök és empátia alkalmazásával tehetünk azért, hogy utóhatásaik kevésbé legyenek fájdalmasak a szervet és a kollégák számára. Az előadásban példákat halhatunk majd hazánkból és a nagyvilágból arra, miként lehet a járványválság szükséges intézkedései mellett is erősíteni a belső munkáltatói márkát és a munkavállalóink elkötelezettségét, illetve építeni a márka külső megítélését és folyamatos, aktív kapcsolatban maradni potenciális jelöltekkel. Tekinettel arra, hogy az előadók a Zyntern.com hazai piacvezető gyakornoki és pályakezdő állásportál vezetői, így előadásukban különös fókuszt élvez a legfiatalabb munkakereső generáció, akik a statisztikák alapján a szellemi munkakörökben a legérintettebbek munkahelyeik elvesztésében. A Zyntern.com idei kutatás szerint a fiatalok 27%-s vesztette el munkáját).

Előadó: Megyeri Mirtill (HR consultant | Co-Founder, Zyntern) és Balogi Attila

5 tuti tipp, hogyan növeld a toborzási és megtartási hatékonyságot gamification és employer brand ambassadorok révén

Az előadás során 5 olyan gyakorlati példát osztok meg Veletek, amelyeknek nagy sikere volt nálunk a TCS-nél. Az egyik bemutatott eszközzel díjat is nyertünk azóta, ennek a projektnek a lebonyolításáról es tanulságairól is szó lesz.

Előadó: Golács Réka (Academic Interface Program (AIP) Coordinator – Employer Branding Team, Tata Consultancy Services)

Szekcióvezető: Illés Kata (Co-Founder; Indivizo)

13:00 – 14:00

MODUL C: MEGTARTÁS

A megfelelő kiválasztás mint a megtartás első lépése

Hogyan alapozhatja meg a kiválasztás az elköteleződést? Milyen eszközök segítenek ezt elérni? Hogyan tudunk bepillantást engedni a vállalati kultúrába már az első pillanatokban? Milyen módszereink vannak az első 3 hónapban kivívni a hosszútávú együttműködés igényét? Az előadás során a kiválasztás és onboarding folyamat Adevinta Hungarynél használt eszköztárai kerülnek bemutatásra.

Előadó: Boros Rita (HR igazgató, Adevinta Hungary (Jófogás, Használtautó.hu és Autónavigátor.hu))

Digitális munkavállalói képzés: a vállról indítható megtartási csodafegyver

Gyorsan változó környezetben élünk és ez várhatóan így is marad. A munkavállalók számára viszont továbbra is fontos, hogy a fejlődésre lehetőségük legyen a munkahelyükön. A lehetőség biztosítását természetesen a munkáltatótól várják el, aki ezért cserébe minőségi és eredményben mérhető változást vár el. Valamint azt, hogy hosszú távon tervezhessen a kollégával. A képzésre való nyitottság mind a két fél részéről megvan. A kérdés az, hogy a munkáltató lehetőséget ad-e erre, és ha igen, akkor milyen formában.

Előadó: Fazekas László (Head of Sales and Marketing, Games for Business)

Mit üzen a munkavállalói törődés válság idején

Amikor az Y-generáció tagjai munkát választanak, nem csupán a magas fizetés vonzza őket, hanem az is, miként érzik majd magukat munkahelyükön, megtalálják-e a számukra megfelelő közösséget, látnak-e fejlődési lehetőséget. A munkahelyi wellbeing ezeknek az igényeknek a megértéséről és támogatásáról szól – ez azonban sok cégnél- kulturális változtatásról lévén szó – nem kis feladat. Az előadásból kiderül, hogy a munkahelyi wellbeing programok sikere miért nem a pénz kérdése.

Előadó: Dobai Gábor (CEO, The WorkLife Company)

Szekcióvezető: Radvánszki Renáta

MODUL D: ELKÖTELEZŐDÉS

Az elköteleződés pszichológiája – és a HR eszközei

Mitől válik valaki elkötelezetté? A víziótól, amivel azonosulni tud, vagy a motiváló közegtől, egy megtartó csapattól? Mit tehetünk, ha ezek hiányoznak, vagy nem működnek eléggé?

Előadó: Balogh Péter (Founder, mytime.jobs)

Mit tehet Derrick azért, hogy szeressék a cégemet a dolgozók

Hogyan lehet elkötelezett, összetartó, igazi identitással bíró csapatot építeni minden hájjal megkent IT menedzsment tanácsadókból, akiknek lételeme a függetlenség és a szabadság? Egy radikális blogból született tanácsadó cég őszinte története az employer branding és a bátorság erejéről.

Előadó: Tanács Lajos (CEO, Wunderplan)

 

Szekcióvezető: Kaszás Helga (Head of HR development, Metro kereskedelmi Kft.)

13:00 – 14:00

MODUL E: LEADERSHIP

A vezetők a munkáltatói márka első számú nagykövetei

„Mélyen egyetértek azzal a mondással, miszerint a munkavállalók egy céghez mennel el, de egy vezetőt hagynak ott. Meggyőződésem, hogy a munkáltatói márka legfontosabb tényezője a közvetlen vezető. 8 vezetői szokásról fogok beszélni, amelyek biztosan támogatják a cég munkaadói imidzsét.”

Előadó: Karikás Péter (Ügyvezető partner, KKV Consulting)

A vezető mint katalizátor

Kinek a hatásköre az employer branding? Szerencsés esetben a céged employer brandingjét – ha egy képzeletbeli forgatókönyvnek tekintjük -, a HR írja, a marketing teletűzdeli kreatív ötletekkel, a PR lektorálja a közönség számára. A rendező a vezető(ség) lesz. A Catalysts-ként indult cég ma már Cloudflight névre hallgat, ahol a kezdeti pár fős vezetőségből 15 év után sok új felsővezető állt munkába. Az új menedzsment nagyon erős vállalati kultúrával találkozott, az alkalmazottak motivált ambassadorok egy olyan helyen, ahol a vállalati értékeket nemcsak kitesszük a honlapra, hanem átéljük, megéljük és ápoljuk őket. Mit tehet a vezető, hogy nagyobb szervezeti átalakulás során és után is részese, akár rendezője legyen a kultúrának úgy, hogy a régi értékek is megmaradjanak? Mit jelent nekünk a növekedés idején bevezetett „same spirit — next level” iránymutatás, főleg pandémia idején?

Előadó: Bencze Mariann (Content Marketing & Employer Branding Expert, Cloudflight, Ausztria)

Amikor a mesterséges intelligencia és a márkaépítés találkozik

Hogyan tudod a cégbe vonzani a legjobb szakembereket és miként tudod ott is tartani őket? S vajon hogy segít ebben a mesterséges intelligencia?

Előadók: Szekrényi Péter (vállalatirányítási rendszerek és digitális transzformáció szakértő, tulajdonos, AmTech Rendszerház)

Szekcióvezető: Bruckner Zoltán (Founder, Explorers)

14:00 – 14:10

Szünet

14:10 – 15:10

SZEKCIÓ II.

Kérjük, válassza ki az alábbi modulok közül azt, amelyiket élőben szeretné követni az esemény ideje alatt!

14:10 – 15:10

MODUL F: Szerethető munkahely esettanulmányok

Mitől igazán szerethető egy munkahely? Erre a kérdésre nincs általános válasz: kinek a közös reggeli a fontos, kine a home office. A lényeg, hogy jól érezzük magunkat és ne gyomorgörccsel induljon a reggel. A workshop keretében a tavalyi Szerethető Munkahelyek Díj néhány jó példáját mutatjuk be, és a résztvevők maguk is letesztelhetik, hogy vajon szerethető munkahelyen dolgoznak -e.

Előadók:  Balogh – Mázi Mária (CEO, Dreamjo.bs)

Vendég: Szilágyi Zsuzsa (Kommunikációs vezető, Trans-Sped Csoport)

MODUL G: Employer Branding videóval

Egy ütős best practice a home office frontvonalból: könnyű, olcsó és gyors – mégis tarolt vele, aki merte kipróbálni.
Mit tud minden vezető átvenni a személyesmárka-építők és influexpertek eszköztárából, még az is, aki utál “szerepelni”?
Gyakorlatias tippek, csekklista és next step-ek, fél órában
(Introvertáltaknak különösen ajánljuk!)

Előadók: Janata Krisztina (Co-Owner, Marketing Commando, a METU címzetes docense, a Szövegírás szenvedéllyel című könyv szerzője )

14:10 – 15:10

MODUL H: Hogyan változik meg a munka világa 2025 – re, hoppá 2020-ra?

2014 – ben az akkor még AON Hewittal, most már Kincentric indítottunk egy közös kampányt, ahol megkérdeztük az Y generáció tagjait arról, szerintük hogyan változik meg a munka világa 2025-re. Akkor még nem sejtettük, hogy a COVID 19 miatt ezek a változások előbb bekövetkeznek. Globális kezdeményezésünk kapcsán, melyben több ezer szervezetnek kínáltuk fel támogatásunkat, nagyon sok esetben épp ezt a témát boncolgatták. Mi lesz a mukával és a munkahelyekkel? Már nemcsak az Y generációt kérdezték meg erről, hanem minden érintettet és velük együtt közösen alakítják a munkát és a munkahelyet úgy az egyes szervezetek, hogy az mindenki számára win-win helyzet legyen. A workshop keretében szeretném Veletek megosztani a 2014-es kutatásunk, valamint a mostani iniciatívánk eredményeit. Utána pedig egy közös gondolkodásra hívlak Benneteket azzal kapcsolatban, Ti mindebből mit tapasztaltok, milyen irányokat láttok.

Előadó: Morvayová Andrea (innovációs konzultáns és ügyfélsiker specialista, Be-novative)

TELTHÁZ // MODUL I: Minden a design gondolkodásról,
amit eddig nem mertél megkérdezni

Egy órás gyakorlati bevezető korunk innovációs svájci bicskájáról egy HR kritikus témában.

Kostoló a design gondolkodás lényegéból a gyakorlatban: hogyan érezzétek át valaki más nézőpontját, fordítsátok le az ő problémáját egy megoldandó feladatra, és miként juthattok el iterációkon keresztül az első jónak tűnő ötletektől az igazán tutiig. Azt nem garantálhatjuk, hogy egy óra alatt feketeöves designer leszel, de abban biztosak vagyunk, hogy várni fogod az első alkalmat, amikor bevetheted az új tudásodat!

Előadók:  Havasi Zoltán (Director of Excellence, Beyond Partners), Turi Tamás (Business Development Director, Beyond Partners), Dr. Molnár Imre (Managing Partner, Beyond Partners)

15:10 – 15:20

Szünet

15:20 – 16:20

SZEKCIÓ III.

Kérjük, válassza ki az alábbi modulok közül azt, amelyiket élőben szeretné követni az esemény ideje alatt!

15:20 – 16:20

MODUL J: „A nő – és családbarát munkahely szexi (?!)” – panelbeszélgetés és Q&A

A karantén alatt felszínre kerültek a nőket munkavállalóként és vezetőként is érintő társadalmi egyenlőtlenségek. A „láthatatlan”, ám súlyos munkaórákban mérhető család körüli teendők, a gyerekekkel való tanulás, az idős hozzátartozók ápolása, a háztartás vezetése jellemzően még mindig „női feladat”, annak ellenére, hogy egyre több férfi igyekszik kivenni a részét ebből.
Számtalan kutatási adat bizonyítja, hogy a nők aktív részvétele, főleg vezetői szinten kifejezetten pozitív hatással bír a munkahelyi eredményességre, tehát érdemes lenne minél több nő számára ezt a lehetőséget megadni. Munkaadóként hogyan tudunk ezekkel a felismerésekkel tovább lépni, valamint a látszólagos ellentmondást feloldani? Milyen legyen a jövő nő- és családbarát munkahelye?

Előadók: Móricz Emese (vezetőfejlesztési specialista, Fortis Consulting)

Vendégek: György Ágnes (HR igazgató, Evosoft Hungary Kft), Heal Edina (Egyenlítő Alapítvány), Pistyur Vera (Társalapító, Bridge Budapest)

MODUL K: Jövőálló employer branding – az igazság pillanata

Azt már tudjuk, hogy a babzsák fotel nem elég, és fizetésemeléssel is csak rövid ideig lehet elrejteni a valós problémákat. Vannak-e jövőálló elemek az employer brandingben? És kell-e egyáltalán munkáltatói márkát építeni, ha amúgy minden rendben van a dolgozók elkötelezettségével? Rossz vezetők helyett erős employer branding?

Előadók: Verő Barbara (Co-founder CEO, Future Proof Consulting) és Tarczali Patrícia (Co-founder CEO, Future Proof Consulting)

15:20 – 16:20

MODUL L: Valós munkáltatói reakciók valós dolgozói igényekre – a reagálás az új proaktivitás?

A munkavállalók gyakran azt jelzik vissza a transzparens közösségi médiafelületeken, hogy egy-egy vállalat munkáltatói márkaüzenetei és a dolgozóknak nyújtott belső szolgáltatásai nincsenek összhangban a retorikai szinttel, vagy a szervezet még nem érett meg azokra az innovatív törekvésekre, melyek felülről érkeznek, és a „túlinnoválás” jeleit tapasztalják, ami gyakran elidegenítő és bizalomvesztéshez vezet. A workshopon szeretnénk feldolgozni, hogy akik jól csinálják, mit csinálnak másképp, hogyan lehet valós igényeket feltérképezni, azokra a vállalati kereteknek megfelelő őszinte válaszokat adni, krízishelyzetben a munkavállalók pszichológiai szükségleteit (biztonság, párbeszéd, gondoskodás) figyelembe venni. Beszélgetünk a változáskezelés dinamikájáról, a bizalmi szint mozgatásának lehetőségeiről és közösen eszköztárat építünk. A workshopon online wordcafé módszertannal dolgozunk három élenjáró vállalat képviselője osztja meg gyakorlati tapasztalatait.

Co-creatorok: Sipőcz Iván (HR Lead, Uniqa Biztosító), Kovács Enikő Zsófia (Képzés- és belső kommunikációs szakértő/ Penny-Market Kft.), Gergácz Lili (HR-igazgató, evopro group)

Előadó: Svéda Dóra (Founder, Coachingcentrum)

MODUL M: Márkanagykövet program
erős fókusszal a munkavállalókra

A közhiedelemmel ellentétben az Employer Branding nem egy „költséges és ütős marketingkampány”, amely sok ezer kattintást hoz, hanem egy jól felépített stratégia, amely a szervezeten belül indul. Ennek egyik legsikeresebb, de annál kevésbé alkalmazott módszere a nagyköveti programok kiépítése.Hogyan építsünk fel egy sikeres Ambassador programot?

Hogyan tudjuk mérni azok eredményességet? És egyáltalán milyen nagyköveti programok vannak? Hogy lehet a nagykövetek segítségével a szervezeten kívül is nagy elérést generálni? Hogyan jön mindehhez a social media?

A workshop során a márkanagyköveti programok által nyújtott lehetőségekkel, módszerekkel és eszközökkel ismerkedhetünk meg.

Előadók: Szabó Edit (Digital Evangelist & Founder of Kider App) és Fodor Anna (Marketing Manager, Adecco)

Regisztráció

Foglald le a helyed most!

Előadóink

Találkozz a téma kiváló képviselőivel!