Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

TikTok a valós üzleti célok szolgálatában

május 30 @ 09:00 - 12:00

A workshop célja, hogy pontos képet kapj arról, hogy hogyan érdemes megközelíteni egy márkának a platformot stratégiailag, miképpen hozhatsz ki belőle a legtöbbet – üzleti értelemben, hiszen nem (csak) a követők és a lájkok, hanem az eredmények számítanak.

Esettanulmányok segítségével megismerheted az elmúlt évek legjobb gyakorlatait.

További témák:
A profi TikTok tartalomgyártás alapjai
Milyen alappillérei vannak egy hatékony gyártó csapatnak? Mekkora stáb és milyen eszközigény szükséges? Mik a gyártási folyamat legfontosabb és megkerülhetetlen lépései?
Hogyan találjuk meg saját hangunkat a TikTok-on?
• Amikor saját csatornát építünk, ezen keresztül megalkotjuk a márkánk identitását is. Gyakorlatilag felépítjük a saját influencerünket. Ez egy nagy tudatosságot igénylő, érzékeny folyamat. Példákon keresztül vezetünk végig és interaktív beszélgetéseken keresztül segítünk megtalálni a megfelelő saját hangot, mely közelebb hozza a nézőket a vásárlói döntéshez.

A workshopot neked ajánljuk, ha
• szeretnéd jobban megérteni, mit lehet a TikTok-ból üzletileg maximalizálni
• már eldöntötted, hogy bele szeretnél vágni, de nem tudod, hogyan is kezdj bele.
• már jelen vagy a platformon és vannak elakadásai, kérdései.

A workshop során kilépünk a frontális oktatásból és az interaktív délelőtt során a résztvevők problémáira is megoldást keresünk – közösen.

Előadók:

Bendl Mátyás (a POME alapítója, mely 20 éve a youth marketing és média meghatározója szereplője a magyar piacon), Gyurkovics Virág (a tartalomgyártó üzletág vezetője, 5 év tévés és 1 000+ TikTok videós tapasztalattal), Kurdics Zoltán (TikTok copywriter)

Részletek

Dátum:
május 30
Időpont:
09:00 - 12:00
Esemény kategória:

Helyszín

BrandExcellence HQ
Vihar u. 18.
Budapest, 1035 Magyarország
+ Google Térkép
Honlap:
https://brandbook.hu