Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Márkastratégia és márkaérték workshop

2018. 10. 16. @ 09:00 - 16:00

100.000Ft + ÁFA

Miért fontos és mennyit ér a márkánk? A márkaérték meghatározásának módszerei. Innováció, szervezet, vállalati működés és márkaérték: a kommunikációs technikákon túl. A workshop résztvevői megismerhetik a márkaépítés fejlesztésének jó gyakorlatait és néhány kudarc történetet. Mérés, fejlesztés, szervezet optimalizálás.

Előadók:

LÁSZLÓ GÉZA | Netvestor | Ügyvezető
Közgazdász, vállalatvezető. 1993 és 1998 között az Investel, majd a Matáv stratégiai és üzletfejlesztési igazgatója, később a CA-IB Értékpapír Rt. ügyvezető igazgatója. 1998-tól 2008-ig az Antenna Hungáriát irányította elnök és/vagy vezérigazgatói pozícióban. 2008 óta befektetésekkel, innovációval, díjazási rendszerekkel, klaszterekkel, vállalati szervezeti kérdésekkel foglalkozik. A Netvestor cégcsoport vezetője, az ITK Holding igazgatóságának tagja.

GYÖRGY GÁBOR | ASHINGTON CONSULTING | ügyvezető-partner
Az Ashington Consulting alapító tulajdonosa, és ügyvezetőjeként a szakmai fókusza elsősorban a vállalati pénzügyek területén belül a vállalatértékelésekre, vállalati teljesítménymérésre és üzletfejlesztési projektek pénzügyi aspektusaira összpontosul. Az elmúlt években a szűken vett pénzügyi aspektusokon túl olyan, a marketing és pénzügyek metszetében levő témákkal is foglalkozik, mint a márkák pénzügyi értékének meghatározása vagy marketinghatékonysággal kapcsolatos metrikák elemzése. Továbbá Business SuperBrands- és MagyarBrands-zsűritagként a hazai márkaépítés gyakorlatát is nyomon követi, B2B márkaépítés, valamint inbound marketing tematikájú kérdésekkel is szívesen foglalkozik.

Kisanatal Gyula | DeepInsight stratégiai vezető
Gyula a Magyar Televízió, a Margyar Rádió munkatársaként kezdte pályafutását, valamint egy könyvkiadónak és egy irodalmi újságnak volt szerkesztője. Ezután talált rá a kommunikációs szakmára. Több mint 25 éves tapasztalattal rendelkezik kreatív vezetőként, a Scholz&Friends és a Leo Burnett után több mint 20 éven át volt a Publicis csoporthoz tartozó D’Arcy Avenue kreatívigazgatója. Jelenleg a DeepInsight stratégiai vezetője. Pályafutása során rengeteg márkán dolgozott, a teljesség igénye nélkül: Sió-Eckes, Prodax, SPAR, Roche, Pfizer, Procter & Gamble, FIAT, Jeep, Masterfoods, Canon, Philips, Jägermeister, CIB, Országos Takarékszövetkezeti Szövetség, Raiffeisen Bank, ÁRKÁD, Blikk Nők, Sony Ericsson, Coca Cola, Vodafone, Hervis, Volkswagen, Herz, Philip Morris, Mogyi.
Ügynökségi munkája mellett a budapesti Metropolitan Egyetem EMBA stratégiai marketing, EMBA PR, valamint politikai kommunikációs tanácsadó és szépírói mesterkurzus tanára. Nappali és levelező tagozaton egyaránt tart kreatív írás gyakorlati órákat.

Vér Balázs | DeepInsight kreatívigazgató
Filozófia tanári végzettsége megszerzése után a kreatív szakmában helyezkedett el szövegíróként. 10 éven át a D’Arcy Avenue szövegírója volt. A DeepInsight alapítójaként jelenleg az ügynökség kreatív vezetője. Többek között olyan márkákon dolgozott, mint a SPAR, Fiat, Jeep, ÁRKÁD, Canon, Philip Morris, Vodafone, Advil, Mogyi, Raiffeisen Bank.

Részletek

Dátum:
2018. 10. 16.
Időpont:
09:00 - 16:00
Összeg:
100.000Ft + ÁFA
Esemény kategória:

Helyszín

BrandExcellence HQ
Vihar u. 18.
Budapest, 1035 Magyarország
+ Google Térkép
Honlap:
https://brandbook.hu