Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

TELTHÁZ // Kreatív üzleti írás

2019. 10. 24. @ 09:30 - 15:30

100.000Ft + ÁFA

• Tudják, hogyan kell hatékony reklámszöveget írni 6 egyszerű lépésben?
• Milyen a jó headline?
• Hogyan alkossunk valódi figyelemfelkeltő bevezetést?
• Hogy kell pontosan felépíteni egy hatásos posztot?

Ha igen, akkor önök sokkal felkészültebbek nálam. Én tanítok kreatívokat, marketingeseket, PR szakembereket, politikai kommunikációs tanácsadókat és szépírókat, de a fenti kérdésekre még ma sem tudom a végleges válaszokat. Most meg már minek tanuljam meg, ha belátható időn belül ezeket a feladatokat a legegyszerűbb „egybites” chatrobot is el tudja majd végezni? Gyakorlati szakember vagyok. Rájöttem, ha életben akarok maradni, akkor azt kell tudnom, hogy miben vagyok jobb, mint egy chatrobot. Erre, azt hiszem, tudom a választ. Ezt szeretném önöknek megtanítani.

Előadó:

Kisantal Gyula

Volt már segédmunkás, ablakszigetelő, segédelektrikus, pedagógus, „néger”, irodalmi újság olvasó szerkesztője, könyvkiadó szerkesztője, irodalmi alapítvány kurátora, tévében és rádióban szerkesztő, külsős szövegíró számos ügynökségnél, szövegíró a STAWICKI-Budapest-nél, vezető szövegíró a Scholz & Friends-nél, stratégiai tervező és kreative supervisor a Leo Burnett-nél és vagy 20 évig kreatívigazgató a Darcy-nál.
Néhány éve a DeepInsight-nál kreatív stratéga vezetője. Szövegírást és beszédírást tanít marketingeseknek, PR-osoknak, szépíróknak és politikai kommunikációs tanácsadóknak a Metropolitan Egyetemen.

 

Képzés díja:

100.000 Ft + ÁFA

Részletek

Dátum:
2019. 10. 24.
Időpont:
09:30 - 15:30
Összeg:
100.000Ft + ÁFA
Esemény kategóriák:
,

Helyszín

BrandExcellence HQ
Vihar u. 18.
Budapest, 1035 Magyarország
+ Google Térkép
Honlap:
https://brandbook.hu