Események betöltése

« Összes Események

Kreatív tartalomgyártás a mesterséges intelligencia segítségével

május 21 @ 10:00 - május 22 @ 16:00

A mesterséges intelligencia berúgta az ajtót, de legalább mindenkinek udvariasan köszönt. Ezt nem lehet megúszni, nem lehet kibekkelni. Lehet félni tőle, mert elveszi a munkád, átveszi a helyed, uralkodni fog feletted. Lehet szeretni, mert leveszi a válladról a rabszolgamunka nagyját, sokkal hatékonyabban tudsz dolgozni, több időd marad a valóban értékes gondolatokra, tervekre. A miérted lényegtelen. Az AI elég régóta jelen van a tudomány és a gazdaság világában, de most beköltözött a nappalidba. Ha nem tanulod meg használni, uralni, akkor ő fog téged használni, pedig nem is akarja. Az elmúlt 50 év legizgalmasabb változása előtt állunk. Hatása az ipari forradalomhoz mérhető, de terjedésének sebessége annak sokszorosa.

„Nem a legerősebb faj lesz a túlélő, nem is a legintelligensebb, hanem az, amelyik a leggyorsabban képes változni.”
Charles Darwin

Nem egy programot kell megtanulnod - az csak a változás folyamatosan változó mellékterméke - hanem egy szemléletet, amivel használni tudod, beépíted az életedbe, munkádba. A két alkalmas workshopon elsősorban a marketing kommunikációs felhasználásra fókuszálunk, ezért „szövegírói”, „art direktori” szemmel értékeljük és alkalmazzuk a szöveg- és képalkotói AI programokat.

Az elő alkalommal a tartalom- és szövegalkotás lehetőségeit és határait vizsgáljuk. Márkaépítés, kommunikációs stratégia, kreatív stratégia és ezek eszköztára kerül terítékre az AI segítségével, gyakorlati feladatokon keresztül.

Első alkalom: 2024.05.21., 10.00 - 16.00

Második találkozásunk már kiegészül egy konkrét vizuális világ megteremtését, felépítését célzó kreatív folyamatokkal az AI képalkotói programjára és egy vizuális szakember tudására támaszkodva.

Második alkalom: 2024.05.22.,  10.00 - 16.00

Célunk, hogy bepillantsunk a konkrét kreatív eszközök elkészítésének világába a mesterséges intelligencia segítségével.

A workhop - néhány „kötelező” alapelemet leszámítva - legószerűen fog építkezni. Miután kizárólag az AI gyakorlati oldalával, használhatóságával szeretnénk foglalkozni, a feladatok és beszélgetések során, az érdeklődésnek és igényeknek megfelelően módosulhat a tananyag.

Előadók: Kisantal Gyula (kreatív stratéga vezető, Deepinsight) és Nagy László (art director, senior graphic designer, Deepinsight)

A workshop létszáma korlátozott: 12 fő 

Jegyek:

Brands Klub tagoknak: 49 900 Ft + ÁFA/fő

NEM Brands Klub tagok számára: 59 900 Ft + ÁFA/fő

 

 

 

Jelentkezés  Részletek

  Kezdés:
  május 21 @ 10:00
  Vége:
  május 22 @ 16:00

  Helyszín

  BrandExcellence HQ
  Vihar u. 18.
  Budapest, 1035 Magyarország
  + Google Térkép
  Honlap:
  https://brandbook.hu