Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Így csökkentsd hatékonyan a költségeidet – nem csak a gazdasági válság idején!

2020. 10. 16. @ 00:00 - 2020. 12. 31. @ 00:00

Több tucat jól bevált, könnyen megvalósítható tipp és javaslat

Anno Demján Sándor mondta, hogy a gazdasági válság során számos cég nem a válságtól, hanem a válságtól való félelemtől, az abból fakadó rossz döntésektől szenved. Ezen kurzus segítségével elsajátíthatod azt a gyakorlati tudást, ami a gazdasági elnehezülés idején is sokat segít a jó döntések meghozatalában.
Ilyenkor minden korábbinál jobban megnő a költségek folyamatos elemzésének, optimalizálásának, csökkentésének a szerepe. Ez a kurzus többek között ahhoz is gyakorlati tanácsokat ad, hogy miként lehet jelentős károkozás nélkül (!) hozzányúlni ezen érzékeny kérdéskörhöz.

Konkrét javaslatokat kapsz ahhoz is, hogy milyen módon mérlegeld a lehetséges költségcsökkentési megoldásokat övező dilemmákat. Nagyon fontos: Úgy érj el jelentős megtakarításokat, hogy közben nem alakul ki dermesztő hangulat és pánik a munkatársaid körében, megóvod az ügyfélkörödet, nem haragítod magadra a beszállítókat! A napi munkádhoz jól kapcsolódó feladatok megoldása révén szimulálhatod a gyakran igen nehéz döntési helyzeteidet.

Javasolom, hogy töltsd fel ezek megoldását a felületre. Ezt követően ingyenesen kapsz személyre szóló visszajelzést, javaslatot!

7 fejezet, 21 lecke, 8 feladat, a kurzus elvégzéséhez szükséges idő összesen kb. 3 óra

Pillants bele a kurzusba!

 

A Videotréning képzésein a Brands Klub Tagok most a 79.000 Ft + Áfa helyett 20.000 Ft + Áfa-ért vehetnek részt.

Részletek

Kezdés:
2020. 10. 16. @ 00:00
Vége:
2020. 12. 31. @ 00:00
Esemény kategória:

Helyszín

Online kurzus