CHANGE 2023 – Előadók

Dr. András Klára 

Doktori címét a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen szerezte, szakterülete a generációkutatás, a HR kontrolling és a teljesítménymenedzsment. Szakmai pályája során katalizátora volt számos új, nagyvállalati HR rendszer bevezetésének, működtetésének, tökéletesítésének. 2017 óta az EGIS Csoport HR és kommunikációs igazgatója, jelenleg is 18 országban 4500 fő munkavállóért felelős. A szakmai nyilvánosság egyik ismert szereplője, számos HR rendezvény előadója. 2014-től tagja a Humán Szakemberek Országos Szövetségének (HSZOSZ). A Budapesti Metropolitan Egyetem (METU) főiskolai docense. Az elmúlt évben beválasztották a 20 legbefolyásosabb magyar HR vezetői közé.

Békéssy Olga

Közel húsz évig dolgozott szerkesztő-riporterként az RTL Klub hírigazgatóságának legértékesebb műsoraiban. Filmjeivel Kamera Hungária és Hégető Honorka díjakat nyert. Második gyermeke születése után azonban úgy érezte, már nem tud a hétvégenként is a családjától távol dolgozni. Váltott, kommunikációs céget alapított. 2018-ban megalapította a karrier- és élethelyzet váltásról szóló Női váltó magazint. Csináld! - ezt üzenik a történetek. Válts karriert, ha már nem szereted a munkád, vállalkozz, ha van egy jó ötleted, válts élethelyzetet, ha szétfeszítenek az eddigi keretek.

Bódi Krisztina

Marketing Art Kft ügyvezető, marketing szakértő, Magyar Marketing Szövetség Agrár és Élelmiszer Tagozat alelnök.  Több mint 20 éve foglalkozik marketinggel és kommunikációval. Ügyféloldalon ismert márkákon dolgozott, marketing igazgatóként a vezetésével érkezett meg a Kométa a nagy márkák közé. Jelenleg saját ügynökséget vezet. Aktív résztvevője a Magyar Marketing Szövetség és az Önszabályozó Reklámtestület munkájának.

Bolya Imre

Karizmatréner, a Karizma c. könyv szerzője, a Karizma Podcast házigazdája. Szenvedélye a folyamatos tanulás és mások fejlesztése. 10 éven át tanult Anthony Robbinstól, a világ egyik leglenyűgözőbb előadójától. 2016-ban indította el Karizmatikus Előadó Tréningjét, amelyet már 1200-nál is többen végeztek el, és váltak magabiztos előadókká. Karizma c. könyvében a 12+1 leginspirálóbb magyar előadó kommunikációs titkait és stratégiáit tárta az olvasók elé. Beszéd coaching keretek között dolgozik vezetőkkel is négyszemközt, ahol a cél a teljesen egyénre szabott karizmafejlesztés.

Civin Péter 

Marketing szakember több mint 20 éven át olyan vállalatoknál szerzett vezetői tapasztalatot, mint a Kraft, az Ericsson, a Telekom, a Microsoft és a Telenor. Az elmúlt közel két évben a kereskedelmi marketing területen szerzett tapasztalatait a Deutsche Telekom IT Solutions munkáltatói márkaépítésében kamatoztatja.

Csatlós Csilla

Csatlós Csilla executive coach, a kiégés legismertebb hazai szakértője, számos előadás cikk szerzője, könyvet is írt a témában Kiégés helyett címmel. Egyedi módszertannal dolgozik, amely Detox coaching néven működik. Elsőként szervezett és tart nagy sikerrel vállalati környezetben Burnout prevenciós napokat és workshopokat.

Csibová Adriana

Munka- és szervezetpszichológia szakirányon végzett a BME-n, egyetemi kutatásában a színházi kiégést vizsgálta. Gyakornokként kezdett az Assessment Systems Hungarynél, korábban díjugrató és triatlonversenyeken végzett adminisztrációs és people management-i feladatokat. Jelenleg HR tanácsadóként segít vállalatoknak a kiválasztási, vezető- és szervezetfejlesztési folyamatokban.

Ecsedi Zsuzsanna

A Fürge Diák Iskolaszövetkezet és a Humánia HRS Group Zrt. marketing vezetője. Több éven keresztül hazai rendezvények szervezésében, és azok marketing-kommunikációs kampányainak kivitelezésében dolgozott. Átigazolása a szabadidősport rendezvények területéről a HR szolgáltatói oldalra 2 éve történt, csapatával különféle online és offline marketing eszközökkel támogatják a cégcsoport toborzási kihívásait és a brandek folyamatos építését.

Feuertag Ottó

Az Europa Design alapítója 29 éve nyújt iroda audit, és hibrid munkakörnyezeti tanácsadást, vezet változásmanagement projekteket. A Wellbeing Szövetség társalapítói szerepe mellett a hazai Well minősítés terjesztésére a legbüszkébb talán, mely a szakmai jelenleg legelterjedtebb és mérhető employer bandinget támogató módszere a környezeti jóllét területén.

Gönczy Gábor

Gönczy Gábor a Stylers Group szoftverfejlesztő vállalat CEO-ja, a Braining Hub IT képzési centrum és a Protechtor Tudásmegosztó platform alapítója."Mi nem csak egy szoftverfejlesztő és IT oktató vállalat vagyunk, hanem egy közösség, akik a tudásmegosztással folyamatos értéket teremtenek."

Gyimesi László

Egy kis hercegnő továbbá egy (még) apró trónörökös elbűvölt apukája és a feleségem legnagyobb rajongója vagyok, a maradék időmben pedig arra törekszem, hogy inspiráló élményt adjak vezetőként és márkatanácsadóként azoknak az embereknek, akik megtisztelnek azzal, hogy velem együtt hajlandók értéket teremteni és közös célokat kergetni.

Horváth Ádám

Ádám több mint 15 éve a KöBE csapatának tagja: ezen idő alatt az ügyfélszolgálati terület különböző pozícióit töltötte be. Kiemelten fontos számára, hogy a biztosító egy kiváló és felelős munkahely lehessen. Folyamatos figyelemmel kíséri a munkaerőpiacon végbemenő változásokat, különös tekintettel a well-being fejlesztésére.

Kalocsai Kinga

Kis- és középvállalatokat támogat kommunikációs és marketing stratégiájuk kidolgozásában, újra hangolásában az üzleti céloknak megfelelően. Közel 20 év multi karrier után, négy éve váltott egy régiós vezetői állást vállalkozói létre. Hét éve támogatja a Brit Kereskedelmi Kamara munkáját elnökségi tagként, jelenleg alelnök. Nőket és kisvállalkozókat mentorál, elkötelezett közösségépítő, februárban indította első Growth MasterMind csoportját, mely régi álma volt.

Káli György

Káli György 10+ éve foglalkozik kommunikációval és 6+ éve vezet design thinking, service design projekteket. Emellett a Service Design Day főszervezője és az ExperienceCon nemzetközi ügyfélélmény konferencia társszervezője. A közelmúltban Humanize néven indított CX ügynökséget: csapatával segít a vállalatoknak újragondolni a digitális vásárlási élményüket.

Kulcsár Zita

A Sapience partnere, a Worki alapítója, munkáltatói márka és Employee Experience Stratéga, a Magyarbrands „Kiváló Munkáltatói Márka” zsűritagja. Korábban mintegy 15 évet dolgozott nagyvállalati és ügynökségi oldalon pozíciókban, ahol Európa, Közel-Kelet és Ázsia vezető cégeinek toborzási és humánerőforrás tervezési feladatait látta el. Később nemzetközi tanácsadóként, szervezetfejlesztési, toborzási és employer branding területeken segítette a GI Group globális cégcsoportot. 2014-től a Lavoie Entertainment-tel együttműködésben több amerikai szakmai dokumentumfilm készítésében is részt vett, hogy pozitív változás induljon el a toborzás-kiválasztás szakmai területén. Filozófusként, Szoft technológusként és EX stratégaként is arra keresi a választ, hogy hogyan lehet mind egyéni, mind szervezeti szinten egy gyorsuló világhoz alkalmazkodni.

Kun Miklós

Szociológus, majd média- és marketingkutatóként először az ökonometria, a ROI összefüggései és a statisztikai modellek világában mélyedt el. Hamar egyértelművé vált, hogy amíg a számok mögött felfedezett emberről csak hipotéziseket tudunk gyártani, addig az út feléig (sem) jutottunk. Figyelme ekkor fordult a márkázás, memetika és jelentésadás kreatívabb területei felé. A szakember 2004 óta dolgozik a Mediacomnál, 2008 óta a kutatás vezetője volt, 2010-től kutatási igazgató, majd folyamatos new business és stratégiai tanácsadási feladatai révén 2014-től a cég boardjának tagja Chief Strategy Officer pozícióban. Mindemellett a MAKSZ Kutatói Fórumának alapító tagja, valamint marketingkutatást, story-tellinget tanít a Károli Gáspár Református Egyetemen.

Lakatos Zsófia

A Magyar PR Szövetség korábbi elnöke és Örökös tagja és az Emerald Public Relations ügyvezetője. 2000 óta dolgozik pr-szakemberként, a Capital Communications igazgatói és a Hill+Knowlton ügyvezető igazgatói pozíciója után 2015-ben alapította meg saját ügynökségét. Elismert fenntarthatósági szakértő is, 2013-ban Londonban jelent meg szakkönyve „Corporate Social Performance in Emerging Markets – Sustainable Leadership in an Interdependent World” címmel. Ugyanebben az évben az országban elsőként kapta meg a Fenntarthatóság Szakmai Követe díjat. Tagja a HBLF-nek, a Szóvivők Egyesületének, elnökségi tagja a Levegő Munkacsoportnak, alelnöke a Budapest Klub Global Executive Council-nak, bizottsági tagja a Superbrands-nek, Magyar Brands-nek és a Green Brands-nek. A Válság112, a Business Sustainability Program és a Smaragd Akadémia tulajdonosa, több egyetem vendégelőadója. 2021-ben Magyarországot képviselte a Davosi Világkommunikációs Fórumon.

Mányai Csaba

Sapience alapító partnere, korábban másfél évtizedig foglalkozott stratégiai marketinggel, a "Reklám helyett" című könyv szerzője, később a TEDxDanubia alapítója, főszervezője és kurátora, a 2022-ben Bilbaóban rendezett globális Well Being Summit kurátora, 2017-től Community Arts Lab és Network (Porticus alapítvány) stratégája, illetve a TXD Impact Design és a Sapience alapítója. Munkája során arra keresi a választ, hogyan tudjuk a szervezeteinket újra értelmezni komplex élő rendszerekként, s erre alapozva megsokszorozni azok eredményességét és hatásgyakorló potenciálját.

Musielák Dóra

Karrierjét szervezeti HR-ben kezdte, ezt követően volt fejvadász, majd szervezetfejlesztési tanácsadó. Jelenleg az Assessment Systems megoldásaival segíti a vállalatokat abban, hogy megtalálják a legjobb jelölteket, ütőképes csapatokat építsenek, és vezetőiket folyamatosan fejlesztve fenntartható növekedésben maradjanak. Tanácsadó pszichológusként a szervezeti struktúra és a folyamatok mögött mindig az emberi tényezőt keresi.

Polgár Petra

Több mint tizenhat éve foglalkozik toborzás-kiválasztással. A Randstad, Magyarország egyik meghatározó munkaerő-közvetítő cégének operációs vezetőjeként számos szellemi szakterületen segíti kollégáival ügyfeleit munkaerőfelvételi megoldásokkal.

Purkald Krisztina

Közgazdász és HR specialista, a HR KOPÓ Tanácsadó Csoport egyik alapítója. A csoport azon dolgozik nap, mint nap, hogy a vállalkozásokat ember központú szolgáltatásokkal segítsék a HR, jog, munkavédelem, pénzügy és PR területeken. Kiemelten foglalkoznak a munkaerőközvetítéssel és szervezetfejlesztéssel, valamint a HRK Online Akadémián a szakmák gyakorlatias oktatásával.

Radnai-Tóth Judit

Tanácsadóként munkáltatói márkaépítésben, munkavállalói élménytervezésben és sokszínű cégkultúra kialakításában segíti ügyfeleit. Számos multinacionális nagyvállalattal, hazai és nemzetközi startup-al dolgozott együtt. Korábban a Prezi munkáltatói márkastratégiájának kialakításáért, majd az Aon Hewitt Employer Branding szakterületének vezetéséért felelt. Jelenleg a Talentbrand és a Zyntern ügyfeleit támogatja innovatív humán és employer branding stratégia kialakításában. Missziója, hogy tudatos tervezéssel készítse fel a vállalatokat a jövő humán kihívásaira. Speciális szakterületei az employer branding, a munkavállalói élménytervezés és a design thinking.

Tóth - Nagy Péter

Megtanultam, hogy az ellentétektől van egyensúly ebben a világban. Ezt a dinamikát képviselem a munkámban is, és ezzel a tudással alkottam meg kreatív műhelyem, a Follow The Yellow-t. Full service ügynökségünk fókusza az adatvezérelt employer branding: tudományos alapokra bízzuk a tanácsadást.

Schubauer Krisztina

2007 óta dolgozik PR és kommunikáció, marketing, fenntarthatósági és CSR területeken, főként tanácsadói, technológiai, pénzügyi és innovációs/startup iparágakban. Számos nagyvállalatot, civil szervezetet segített saját üzeneteik célba juttatásában, márkastratégiájuk kialakításában, kommunikációs, fenntarthatósági és önkéntes programjaik elindításában, stratégiai projektjeik magvalósításában.

Svéda Dóra

Svéda Dóra a Coachingcentrum alapítójaként és HR-szakértőként szakmai csapatával segíti a vállalatokat szervezeti redesign és humán fejlesztési projektjeikben vezetőfejlesztéssel, szervezetfejlesztéssel és vezetői márkaépítéssel. Szívügye a nagyvállalati szektor mellett vezetőfejlesztési programok meghonosítása a kkv-szektorban. Startupokat és induló vállalkozásokat mentorál szerteágazó egyéni és csoportos coaching tevékenysége mellett.

Szabó Ágnes

Közgazdász mérnök, vállalati tervező. Dolgozott a bankszektorban lakossági és kisvállalkozói tanácsadóként, majd egy évtizedet töltött a NAV Kiemelt Adózók Adóigazgatóságán. Lánya születése után váltott: megalapította a Virtuális Irodaházat, ahol abban segíti a karrierváltó - főleg - anyákat, hogyan tudnak más vállalkozók segítségére lenni az adminisztrációban, szervezésben vagy éppen a vállalkozás webes, social média jelenlétében. Ági az elmúlt évek alatt több száz nőnek adta át a tudását és ezzel a lehetőséget arra, hogy visszatérhessen rugalmasan dolgozva a munkaerőpiacra. Ma már, több mint 11 ezren csatlakoztak közösségéhez és idén elindította a Virtuális Irodaház Akadémiát is.

dr. Szabó Orsolya

Jogászból lett tanácsadó, változás- és válságmenedzser. Közel 7 éve alapította saját online kommunikációs tanácsadó cégét, amely évi több száz ügyféllel dolgozik mikróktól a multikig. Sikere és egyedisége abban rejlik, hogy mindig komplex stratégiákban gondolkodik. Rendszeresen ad elő, tart cégekre szabott tréningeket, kisvállalkozói workshopokat. Márkája köré egy erős és lojális bázis épült ki, akiknek közös célja a tudatos és eredményes tartalomgyártás. 2022-ben Orsolya a METU szakirányú képzésein belül a hallgatók által a legtöbb ponttal díjazott oktató, a Zsolya Communication pedig B2W kommunikációs nagydíjas ügynökség lett.

Tancz János

Autodidakta marketinges és menedzser; karrierjét – egyetemi tanulmányai mellett – eredetileg piackutatóként kezdte, ahonnan a PR, marketing és kommunikáció szakterülete csak egy ugrás volt. A történelem, szociológia és marketing-kommunikációs diplomával rendelkező szakember 25 évet meghaladó munkatapasztalattal rendelkezik. Különféle vezetői pozíciókban töltött el 8 évet a média(kutatás), 12 évet a banki / tanácsadási piacon, jelenleg 7. éve az EBH INVEST marketing és üzletfejlesztési területét irányítja.

Turi Noémi

A Zyntern HR Consulting Services junior employer branding tanácsadója és Z generációs platformok szakértője. Az utóbbi években számos cégnek segítette belső folyamataik optimalizálását vagy építette külső megítélését. Szerelemprojektje pedig a Zyntern TikTok csatornájának építése.

Vaszary Ádám

2008 óta foglalkozik a marketingkommunikáció gyakorlati megvalósításával. A reklámszakmában töltött kezdeti éveit követően fokozatosan fordult a storytelling irányába, melynek köszönhetően tulajdonosi és kreatív vezetői munkakörein kívül játékfilmes producerként és stratégiai tervezőként is kipróbálta magát. A számos szakmai díjjal is elismert munkának köszönhetően a Forbes beválasztotta 30/30-as listájára is. Napjainkban hazánk egyik legnagyobb ügynökségi csoportja, a Positive Adamsky operációs vezetőjeként kifejezetten az Employer Branding és az egészségügyi Patient Exprience-tervezés marketingkommunikációs szerepének elismertetésén dolgozik.

Regisztráció

Foglald le a helyed most!

Teljes Program

Előadások, workshopok, esettanulmányok!