Brand Excellence

A Brand Excellence program célja, hogy a résztvevők számára hasznos szakmai támogatást nyújtson: az üzleti kapcsolatépítést támogató elemeket, az eredményes márkaépítést segítő tréningeket, workshopokat és márkakutatási lehetőségeket biztosítva.

Brands Klub

A Brands Klub üzleti klubrendezvényeken Magyarország díjnyertes cégeinek tulajdonosai, vezetői, marketingszakemberei megosztják egymással az üzleti életben és a vállalati szervezetépítésben szerzett tapasztalataikat. A brandbook.hu a klubrendezvények online felülete, ahol a márkák képviselői kommunikálhatnak egymással, és elérhetik a Brands Klub eseményeihez kapcsolódó szakmai anyagokat. A rendszert online tudásbázis egészíti ki: a friss hírek és elemzések mellett esettanulmányok, videóbemutatók érhetők el.

Aktuális eseményeink és a korábbi rendezvényekről készült beszámolók megtekinthetőek az alábbi gombra kattintva: 

RENDEZVÉNY BESZÁMOLÓK »

Referenciák.com

A referenciak.com egy B2B fókuszú online platform, amely a szakmai referenciák gyűjtésére szolgál, azok bemutatásával támogatja a vállalkozások közötti kapcsolatfelvételt, üzletszerzést. A Brands Klub tagjai 12 hónapos ingyenes hozzáférést kapnak a rendszer prémium előfizetéséhez. 

REFERENCIÁK.COM »

Brand Excellence Konferencia 

A 2018 tavaszán megrendezésre kerülő Brand Excellence konferencia témája a munkaerő toborzás és megtartás, illetve a munkáltatói márkaépítés lesz, rangos előadókkal a vállalatvezetés, a HR és a marketing területeiről. A hazai vállalkozások ezeken a területeken komoly kihívásokkal néznek szembe a munkaerőpiacon, a MagyarBrands díjas márkák ezért elhozzák legjobb gyakorlataikat is. A konferencia szakmai közönsége előtt, ünnepélyes keretek között kerül sor a MagyarBrands 2017 díjak átadására.

A 2017-es konferencia programja megtekinthető ITT

KONFERENCIA PROGRAM »

Brand Story Video

A Brand Story videó fókuszában a márka története áll: stábunk 3-4 perces forgatott márkabemutató videót készít. A videó gyártásánál a cél, hogy felfedezzük azt a szerethető és értékes történetet, amely nyomot hagyhat a célközönségben, és amelyet ezután a cég minden platformján kommunikálhat.
A szolgáltatás tartalma:

 • Közös konzultáció az indulás előtt, hogy megtaláljuk az igazán hatásos üzenetet.
 • Egynapos, interjúkkal kiegészített forgatás.
 • Web-ready formátumú kész anyag, amely azonnal használható digitális platformokon
Brand Excellence Akadémia

A Brand Excellence Akadémia célja megoldási térképet nyújtani a legfőbb vállalati kihívások leküzdéséhez, gyakorlati tudást és kézzelfogható, már másnap gyakorlatban hasznosítható eszközöket biztosít a vállalati marketingeseknek, vezetőknek. Ehhez workshopokat, szakmai műhelymunkát, konferenciát és tanácsadási szolgáltatásokat biztosítunk. A hazai gyakorlatok bemutatása mellett elkötelezettek vagyunk az új trendek és módszerek bemutatásában, mivel valljuk, hogy a gyorsan változó technológia és fogyasztói szokások megismerése, proaktív attitűd a hazai vállalatok sikeres működésének és versenyképességének alapja. 

Az akutális események részeletes leírását és a regisztrációt megtalálja az alábbi gombra kattintva: 

RÉSZLETEK, REGISZTÁCIÓ »

Brand excellence kutatás

A Brand Excellence kutatásban a márka online jelenlétét vizsgáljuk meg. A kutatás alábbi moduljaiból választhatnak a résztvevők:

 • On-site keresőoptimalizálás
 • Off-site keresőoptimalizálás
 • Közösségimédia- és tartalommarketing-elemzés
 • Webhelyergonómiai vizsgálat
Kantar Media versenytársfigyelés

Nem kell, hogy Ön vagy munkatársai vadásszanak a médiában a versenytársak hirdetései után! A Kantar Media naprakész információt nyújt bármely magyarországi hirdető, márka vagy piaci szektor reklámaktivitásáról. Ha valamelyik versenytársa új kampányt indít vagy új kreatívval jelentkezik a televízióban, a rádióban, a sajtóban, a köztéren vagy az interneten, a Kantar Media 24 órán belül értesíti Önt, és elküldi a szóban forgó kreatívokat.

GfK-kutatás

A GfK évek óta együttműködik a márkákat vizsgáló kutatásban azzal a céllal, hogy feltárjuk a fogyasztók véleményét a program keretében díjazott márkákról és legfontosabb versenytársaikról, illetve az eredmények alapján meghatározzuk azokat a kulcsfeladatokat, amelyek a márka-fogyasztó kapcsolat építésének szempontjából a legfontosabbak. 2016-ban megújult tartalommal és formával készül el a kutatás. 
Témakörök:

 • Márkák ismertsége és helyzete a vásárlási döntés folyamatában
 • Elégedettség és lojalitás

Márkák ismertsége és helyzete a vásárlási döntés folyamatában. A modul célja, hogy meghatározzuk,mennyire erős a helyzete, szerepe a vásárlási döntés folyamatában a márkának, illetve a versenytárs márkáknak, és azonosítsuk azokat a stratégiai feladatokat, amelyek erősítik a márka helyzetét. A módszer egy 4 elemből álló kérdéssorozatra épül, amely az alábbi elemeket vizsgálja, és az ún. márkatölcsér segítségével bemutatja, hogy a márkának az ismertség–lojalitás folyamatban hol vannak veszteségei, azaz hol kell erősíteni a márka helyzetét. 

Elégedettség és lojalitás. Egy vállalat eredményessége döntő részben a vevői elkötelezettségének a függvénye. Ennek csak az egyik eleme a fogyasztói elégedettség. A fogyasztói lojalitás négy elemmel mérhető: a fogyasztó múltbéli és jelenlegi magatartása; várható jövőbeli viselkedése, végül a fogyasztó és a vállalat közötti racionális és érzelmi kötelékek. A módszer segítségével meghatározható, hogy az egyes elemek milyen befolyással bírnak a lojalitásra, és a fogyasztók márka iránti lojalitását mely elemek határozzák meg erősebben.

Neticle Alert

A Neticle egyedi médiafigyelési szolgáltatásával követheti, hogy miképp alakul cégének és konkurenseinek megítélése az online térben.

Automatikus véleményelemzéssel online tartalmak folyamatos feldolgozása és az online megítélés valós idejű monitorozása a magyar weben 2 darab kulcsszóra 6 hónapig.

Automatikus e-mail-riasztások:

 • negatív véleményű találatok esetén
 • kritikus portálokon/blogokon (például: homar.blog.hu) való megjelenés esetén
 • krízistémákkal való együttes említés esetén (például: állatkísérlet, mérgezés stb.)

A Neticle online felületén elérhető riportok:

 • online megítélés és említések számának alakulása
 • a leggyakoribb, a kulcsszóval együtt említett témák és kulcstulajdonságok, illetve az azokkal kapcsolatos megítélés
 • áttekintő statisztika az említésekről tartalomtípusonkénti és vélemény szerinti bontásban
 • véleményvezér szerzők és weboldalak azonosítása

 

Értesítést kér a fenti témákkal kapcsolatos tréningekről, worksopokról, kutatási lehetőségekről?

Név:
E-mail cím:
Cégnév:
Pozíció:
Telefon:
Mely témák érdeklik?
 

Címkék: brandexcellence, brand excellence


Értékelje ezt a cikket:
Olvastál még hasznos cikket a témában? Küldd el nekünk a cikk linkjét!  

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre

Feliratkozás

Brandbook Magazin

BRANDING 2017

Szolgáltatások

referenciak.com - üzletszerzés, lead generálás b2b marketing eszközzel

tovább
Vissza az oldal tetejére
Szerkessze helyben!
A narancssárgán jelzett mezőkbe írja be az adatot! A jobb oldali aktiváló gombbal élesítheti a tartalmat.

INAKTÍVAK:

- [nincs cím]
- Terms and Conditions
- Használati útmutató - 5.3 fejezet
- Használati útmutató - 5.2 fejezet
- Használati útmutató - 5.1 fejezet
- Használati útmutató - 4.9 fejezet
- Használati útmutató - 4.8 fejezet
- Használati útmutató - 4.7 fejezet
- Használati útmutató - 4.6 fejezet
- Használati útmutató - 4.5 fejezet