Service Design Day 2019 – Előadók

 

Arany János (Isobar – Business Development Director)

Több iparágban járatos digitális transzformációs szakértő. Korábban a SAP Customer Experience üzletágának a vezetője, illetve a magyar Google Google - iroda alapítója és éveken át üzletfejlesztésének a vezetője volt. A marketing automatizációs, eCommerce és CRM szakértője, tapasztalattal mind a  digitális platformok, a mesterséges intelligencia praktikus alkalmazási módjai és az üzleti folyamatok automatizációja területein. Jelenleg a hagyományos média és marketing ügynökségi tevékenység és az ezeket támogató digitális platformok és automatizációs megoldások egységes és stratégiai kezelésében rejlő lehetőségek összeolvasztásán és a silók minden szinten történő lebontásában látja a következő marketing “„iparági” forradalmat. Rendszeres előadó és oktató az online stratégia, kommunikáció, marketing és kereskedelem területein. És amit csinál, azt csakis szenvedéllyel teszi!

Ágoston László (társalapító, business design tanácsadó, meet| )

Tanácsadóként 2010 óta foglalkozom szolgáltatások és vállalkozások tervezésével, fejlesztésével és fenntarthatóbbá tételével. Kutatóként kezdtem, majd társadalmi innovációval, startupokkal és márkastratégiai kutatásokkal foglalkoztam, 2015-ben az üzleti fókuszú service design szemléletben és módszertanban találtam otthonra. Sokáig hittünk benne, hogy a service design szemléletű üzleti tanácsadás meg tud tapadni nagy ügynökségeknél (ezzel próbálkoztunk éveken át az Isobarnál, a Y&R-nél és a DDB-nél), de arra jutottunk, hogy a service design-t lehetővé tévő ügyfél-viszony és a sajátos együttműködés a saját cégünkben tud csak kompromisszumok nélkül megvalósulni. Így született meg 2018 novemberében a meet|, aminek saját service designer képzése (LSD) az egyik kedvenc projektem.

Balázsi György (Chief Product Officer, Blockchain Competence Centre)

Szakterülte az üzleti stratégia támogatása "emergens" technológiák segítségével. “Liberal arts” képzés hivatalosan nem létezik Magyarországon, ifjúkori tanulmányait mégis szereti ezen a néven emlegetni, mert az ELTÉ-n természettudományi és bölcsész szakokat válogatott össze magának. Később elvégzett egy MBA kurzust és a Bankárképzőt. Volt matektanár, amikor megszokta, hogy úgy kell magyarázni hogy egy 16 éves is megértse. Másfél évtizeden keresztül volt újságíró és szerkesztő. Az egyik cikke miatt módosították a kormány ügyrendjét, és megtanulta 140 karakteres SMS-ekben összefoglalni a lényeget.

Bálind Martina (Coach, tréner)

Számomra HR-esként, coachként, trénerként és önkéntesként egyaránt a fókuszban az emberek és a fejlődés állnak (legyen szó egyénekről, csoportokról, szervezetről vagy szolgáltatásról)

Balogh-Mázi Mária (Szoftveres, programozó-csapatépítő-kreatív-projectmanager-PMP-hajcsár)

Amiket csinált, régebben:
Statlogics - Egyik első csapattagként nagybanki rendszerek fejlesztésében vettem részt programozóként, majd projektvezetőként olyan pénzintézeteknek, mint pl. az OTP, az orosz Rusfinance, az ukrán ProstoFinance vagy a grúz Bank of Georgia. Ez mai szóval egy startup volt és exitig jutottunk.
Dorsum - fő profil az értékpapír kereskedési rendszerek fejlesztése, de többek közt olyan projektek levezénylése is nevemhez fűződik, mint az OTP Smartbróker vagy a Magyar Posta app
2012 óta fekete öves projektvezető (PMP) vagyok, projektvezetőként általában 10-20 fős csapatokat vezettem, többszázmillió forintos projekteken

Balogh Péter (Szoftveres vállalkozó-programozó-stratéga-dreamer-technológus)

Amiket csinált, régebben:
Nokia WiFi termékek - 1999-2002 - részt vettem a vezetéknélküli hálózatok első generációinak fejlesztésében, szabványosításában. Pár ötletem a WiFi szabvány részeként százmilliók életét teszi könnyebbé.
PDAmill - alapító, tulajdonos, CEO - 2000-2006 - egyik első mobil játékcég, több tucat díjjal. Ma már csak múzeumként üzemel a weboldal 🙂
NNG alias NavNGo azaz iGO my way - társalapító, tulajdonos, CTO, CSO, CEO - 2004-2015 - globális navigációs cég, 800+ alkalmazottal, ~$100m bevétellel. Nagyjából egy főtől 850-ig építettem, több mint egy évtizeden át.

 

Barcsi Viktória (UX/SD Tanácsadó, Viselkedéselemző)

10 éve foglalkozik digitális termékek tervezésével, fejlesztésével, design projektek és csapatok vezetésével. El nem fogyó lelkesedéssel tanít és tanul. Törekszik az ember és gép kapcsolatának minél mélyebb megismerésére.

Boros Judit (designer)

Product-service designer, PhD hallgató a CEU Környezettudományi Tanszékén

Bödör András (szenior márkaszakértő, Magyar Telekom Nyrt.)

1998 óta foglalkozik márkakommunikációval. A Westel0660, a „harmincas” Westel és a T-Mobile marketingkommunikációs menedzsere, részt vesz Magyarország legnagyobb re-branding projektjének – Westelből T-Mobile -– lebonyolításában, majd 2007-től 4 éven át a T-Mobile és a T-Home márka- és marketing kommunikációs osztályvezetője. Vezetésével a T-Mobile márka Magyarország legerősebb telko márkájává válik, olyan nagy sikerű kampányok fűződnek a nevéhez, mint Katy Perry budapesti klip forgatása. 2011-ben hagyja el a Magyar Telekomot, hogy szabadúszó kommunikációs és márkaszakértőként olyan márkákat segítsen, mint a Toyota vagy az Invitel. 2016-ban csatlakozott ismét a Magyar Telekomhoz márkaszakértőként, hogy a Telekom márka brand-purpose-ének megfogalmazására indított projektet vezesse, majd a purpose életre keltésén dolgozzon.

Bujdosó Attila (Social Design Cookbook, szerkesztő)

Lead UX designer a világ vezető befektetési alapkezelőjénél. Az idén megjelent Social Design Cookbook szerkesztője.

Czeglédi Tamás (Co-founder, Blockchaineum)

Országigazgató, Kloepfel Consulting; a HBLF Igazgatósági Tagja, a Digitális Szekció vezetője. Üzletfejlesztési szakember, több vállalkozásban aktív főleg technológia, oktatás és egészségügy terén. Elsősorban az új technológiák üzleti alkalmazási lehetőségei és gazdasági, társadalmi hatásai érdeklik. Ezen a területen oktat, mentorál és hoz létre vállalkozásokat.

Csaba Zoltán (CEO,agile coach @ TAL Consulting)

Agilis stratégiai tanácsadó, egyetemi oktató, a Transformative Agile Leadership MBA program szakvezetője, a TAL Consulting ügyvezető partnere. 2014 óta aktívan részt vesz nagy szervezetek agilis transzformációs stratégiájának tervezésében, illetve startup vállalkozások módszertani fölkészítésében. Úgy látja, hogy a gyorsan változó, kihívásokban gazdag környezet komoly kihívások elé állítja a vállalatokat. Szerinte csak azok a cégek képesek talpon maradni, melyek képesek az ügyfeleik folyamatosan változó igényeire gyorsan és rugalmasan reagálva innoválni.

Csajtai Kornél (Director, Center Head, Cognizant Technology Solutions Hungary Kft.)

Közgazdász. Diplomáját a bécsi közgazdasági egyetemen (WU-Wien) szerezte információ gazdálkodás, szervezési területen. Minősített brief coach (ICF), minősített folyamatmenedzser, ITIL Expert, minősített Enterprise Architect (TOGAF) és projektmenedzser. Jelenleg egy globális outsourcing cég magyarországi szolgáltató központját vezeti. Pályafutása során különböző vezetői pozíciót töltött be informatikai területen logisztikai, pénzügyi és outsourcing szektorban az elmúlt 19 év során. Számos megbízatása során nagy átalakítási programokon dolgozott kiterjedt változás menedzsment és szervezet fejlesztési feladatokkal egyetemben melyekben a közös pont az emberekre való fókuszálás, az erősségekre való építkezés és fejlesztés, a komplex emberi helyzetek kezelése és jól működő csapatok kialakítása értelmes folyamatok mentén. Napi munkája során a megoldásközpontú megközelítés eszközeit használja egyéni és csoportos vezetői helyzetekben.

Csernátony Fanni (designer - tréner, Cellux Csoport)

Csernátony Fanni 2014-ben végzett a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem Formatervező szakán és ugyanitt elkezdte a Doktori Iskolát, ahol tervezési módszertanok kutatásával foglalkozik. Már diákként is számos workshopon és tréningen vett részt és jó párat szervezett is. Ezeken az eseményeken megtapasztalta, hogy a jó design egyik legfontosabb feltétele a változatos összetételű csapat, ezért tervezési projektjei során mindig törekszik a kooperációra. A MOME-n oktatóként és a Cellux Csoportban trénerként egyaránt az a célja, hogy minél több emberrel megismertesse a designt, mint szellemiséget és kreatív problémamegoldási módszert.

Csertán Ákos (társalapító, Frontìra)

Csertán Ákos a Frontìra Strategic Design Consultancy társalapítója, a MOME esignelméleti kutatója. Eredetileg pszichológus, az elmúlt több mint 10 évben UX designerként, designvezetőként dolgozott ügynökségeknél, startupoknál. Jelenle nagyvállalatoknak segít ügyfélközpontú szolgáltatásokat tervezni Berlinben, Budapesten és szerte Európában.

Dede György (menedzser, Start it @K&H startup inkubátor)

György közgazdászként végzett, 8 éve tevékenykedik a bankszektorban, 2 éve a K&H startup inkubátorának menedzsere.

Demeter Annamária (Extreme Digital Zrt., kreatív vezető)

Kreatív vezető és UX szakértő vagyok. Felületeket és folyamatokat tervezek a userek nagyobb örömére.

Demeter Judit (Design Lab Manager - Vodafone)

Feladata a szervezet támogatása - a felmerült igény típusától függően - Service design, UX/UI illetve az agilis módszertan
használatával.

Dévai Zoltán (Tanácsadó)

Az ügyfél-, szolgáltatás- és folyamatközpontú gondolkodásmód és szervezeti működés hittérítője.

Dobó Mátyás (digitális evangelista, Endless)

Üzletfejlesztési szakember, 2006-tól a hazai startuppiacon több, máig kiemelkedő látogatottságú digitális termék felépítésében és eladásában vett részt, 2009-től felépítette, 9 évig üzemeltette, majd sikeresen értékesítette az 1000 fős, innovációra fókuszáló SMART konferenciasorozatot. 2013 óta nagyvállalatoknál – Magyar Telekom, Deutsche Telekom, Invitech – dolgozik termékfejlesztési, üzletfejlesztési, marketing és csatornafejlesztési pozíciókban.

Dr. habil. Szilárdi Réka

Magyar nyelv és irodalom, valamint vallásszociológia szakon végzett a Szegedi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karán. Doktori fokozatát 2013-ban szerezte a Pécsi Tudományegyetem Pszichológia Intézetében szociálpszichológiából, 2018-ban habilitált. 2009-től egyetemi tanársegéd, 2013-től egyetemi adjunktus a Szegedi Tudományegyetem Társadalomtudományi Intézetének Vallástudományi Tanszékén, valamint az SZTE-MTA Convivence Kutatócsoportjának munkatársa.
Kutatási területe a narratív pszichológiai identitás-konstrukció, új vallási trendek, valamint a populáris kultúra elméletei és társadalomtudományi megközelítései.
A Freie Universität, a Comenius University valamint a Babes-Bolyai Tudományegyetem vendégtanára, 7 nemzetközi, illetve 4 magyar tudományos kutatási hálózat résztvevője. Civil tevékenységeiben különböző projektek mentén közösségszervezéssel foglalkozik, gyakran szerepel tudománynépszerűsítő tevékenységekben társadalomtudományi, pszichológiai és a populáris kultúra témáinak mentén.

dr. Polonkai Éva (Head of Sales, Salarify)

Az ELTE-n végzett jogászként, jelenleg pszichológia-hallgató; PwC és UX studio alumna; szívügye a munkahelyi jóllét és a szervezetfejlesztés.

dr. Rung András (Ergománia Digitális Product Design Ügynökség Alapító, ügyvezető)

dr. Rung András az elsők közt kezdett Magyarországon UX-el foglalkozni 2002-ben a BME Kognitív Tudományi Intézetében. 2006-ban Kiss Orhidea Edith-tel az első hazai UX könyvet jelentették meg kutatásaikból. 2009-ben elindította az első UX témájú magyar blogot és társalapítója volt a UX meetupnak is. 2012-ben megalapította az Ergomániát, az első magyar UX ügynökséget. Azóta is vezeti közel 25 fős csapatát, amely továbbra is az egyik legnagyobb és legismertebb Product Design műhely hazánkban.

 

Dr Tóth Krisztina (Coachingcentrum szakmai vezető)

A Corvinus Egyetemen oktatott 9 évig, stratégiából doktorált és tanácsadóként működésfejlesztési és szervezeti tanácsokat adott vállalatoknak. Karrierjét a telekommunikációs, majd a bankszektorban folytatta, ahol stratégiai projekteket vezetett. Jelenleg saját vállalkozásaiban tevékenykedik, vezető- és szervezetfejlesztéssel foglalkozik.

Eckhardt Lili  (Senior service designer, Exalt Interactive)

Az Exalt Interactive stratégiai design cégnél csapatvezető. Komplex rendszerek megértése és emberközpontú újratervezése érdekli.

Falu Gabriella (kommunikációs vezető, INPUT Program)

Nyolc éve foglalkozom kommunikációval, melyben mindig is főszerepet játszott az innováció és a startupok. Pályafutásomat a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatalban kezdtem, majd az akkori Magyar Nemzeti Kereskedőház kommunikációs csoportvezetőjeként dolgoztam, ahol a startupok mellett az ágazatok széles skáláját felölelő KKV-kkal fogalalkoztam. Jelenleg a startupok nemzetközi piacra lépését elősegítő, komplex szolgáltatás-portfólióval rendelkező INPUT Program teljes kommunikációját szervezem és irányítom, emellett a Programhoz tartozó tíz nagyvárosban zajló rendezvények sikeres megvalósításáért felelek.

Fazekas Eszter (szenior tanácsadó – Ügyfél és folyamati élmény csapat - K&H Bank)

Mindennapi munkám során ötvözhetem a Human Centered Design módszertanát, a Sales és bankszakmai tapasztalatomat. Aktív részese lehetek a Bank kulcs digitális projektjeinek, és a szervezetfejlesztésnek egyaránt.

Fehértavi Alexander (Service designer, Vodafone)

A Vodafone Magyarország Service Designere, két in-house propozíciós squad munkáját támogatja agilis módszertan segítségével.

Ferenczhalmy Bálint (OTP Kutatási Csoport vezetője)

A Budapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási Egyetemen végzett szociológus-közgazdászként. Pályája elején kutató ügynökségeknél dolgozott, majd hosszabb ideig telekommunikációs kutatásokkal foglalkozott a Magyar Telekomnál és a Nemzeti Hírközlési Hatóságnál. 2010 óta vezeti az OTP kutatói csapatát, ahol egyaránt foglalkoznak a klasszikus kutatási feladatokkal (kommunikáció, márka, ügyfél-elégedettség, termékkoncepciók stb.) valamint UX és SD projektek kutatói támogatásával.

Gaál Norbert (Head of Design, MKB Fintechlab)

Norbi 2018 Októberében csatlakozott az MKB Fintechlab csapatához, mint Head of Design, ahol stratégiai és operatív design kompetencia kiépítésével foglalkozik. Az MKB Fintechlab design csapatának célja, hogy a tervezői gondolkodásmód segítségével segítsék az MKB csoport tagjait, valós ügyféligényekre választ adó termékek és szolgáltatások fejlesztésében.

Gál Sarolta (Stratégiai Igazgató, DDB)

Közgazdász, 25 éve dolgozik a marketing különböző területein. Pályafutását gyakorló marketingesként kezdte a Kraft Foods-nál (ma Mondelez) ahol marketing igazgatóként a cég teljes marketing tevékenységéért felelt. A megvalósításnál mindig jobban izgatta a stratégiai gondolkodás és tervezés folyamata, így később sokat dolgozott tanácsadóként főként marketing és márka stratégiai területeken. 2008 óta a marketing kommunikációs iparágban dolgozik, jelenleg a DDB stratégiai igazgatója, a cég managementjének tagja. Szakmai érdeklődésének középpontjában a növekedési elméletek és stratégiák, az evidence based marketing és ezek kommunikációs vetületei állnak. Lenyűgözőnek tartja a természettudomány 21. századi fejlődését és azok alkalmazási lehetőségeit a marketing szakma különböző területein.

 

Galácz Karolina (kreatívigazgató, DDB)

Karolina a ritka bölcsészek egyike a reklámszakmában. 12 éve kezdte szövegíróként, sokáig az Ogilvy, a Grey, majd a Young & Rubicam ügynökségek csapatait erősítette, ma a DDB kreatívigazgatója. Többek közt a Gifszínház, a Házhoz megy a mozi, a Lego szobrok és a Hírszínház alkotója.

Munkáit három Cannes- i oroszlánnal díjazták eddig, de elismerték a többi fontos reklámfesztiválon is, mint a One Show, London International Awards, Eurobest, Art Director’s Club Global, New York Festivals, Epica, The Webbys, stb. Zsűrizte a Cannes Lions-t, a Clio-t, a Dubai Lynxet, a LIAA-t és a Golden Drumot is.

 

Georgiu Achilles (Program Igazgató, CEU)

Georgiu Achilles az IBM Technológia Támogatási Szolgáltatások vezetője illetve a CEU Department of Economics and Business Technológia Menedzsment és Innováció program igazgatója. Program Tervezői Matematikus illetve Technológia Menedzsment diplomái mellett közel 20 éves multikulturális területen szerzett tapasztalattal rendelkezik és több nemzetközi vállalatnál fordult meg mint szolgáltatásértékesítési szakértő

Gerendai Károly (Kultúraszervező, üzletember)

Budapesten született 1970. július 18-án. Nemesi felmenőkkel rendelkező, értelmiségi családban nőtt fel, azonban szakítva a nagypolgári miliővel már 17 évesen külön költözött és a saját lábára állt. A Kaffka Margit (ma Szent Margit) Gimnáziumban érettségizett 1988-ban, de miután elköltözött a szüleitől, már az iskola mellett dolgozni kezdett. Bár diplomát sosem szerzett, mégis a legelismertebb kulturális, turisztikai és gasztronómiai szakemberek között tartják számon. Nevéhez fűződik – sok más mellett - a számos nemzetközi díjas fesztivált is szervező Sziget Szervezőiroda létrehozása, Magyarország első Michelin-csillagos étterme, a Costes, majd a szintén Michelin–csillagot szerzett Costes DownTown, és megálmodója „Magyarország tengerpartjának”, a Lupa Beachnek. Hobbijai: Gasztronómia, borok és kortárs képzőművészeti alkotások gyűjtése, utazás.

Gurály Sára (design researcher)

Szociológuskènt az emberi megélés, a felhasználói élmény vonzotta a service designhoz. Igyekszik az üzleti célok megvalósítását a valóság megismerèsével és közvetítésével támogatni.

Hanyecz Andrea (Szenior Ügyfélélmény Menedzser – Budapest Bank):

Közgazdász, ügyfélélmény szakértő, Lean folyamatjavító, kultúraváltó. 20 éves banki pályafutása alatt többek között a Budapest Bank Adatmenedzsment és a Contact Center területét vezette. 2016 óta az ügyfélélmény program egyik vezetője, 2018-ban pedig megszerezte a nemzetközi ügyfélélmény-szakértői tanúsítványt. Inspirálják a kihívást jelentő, stratégiai fontosságú feladatok, amelyekben az ügyfélközpontúság és a szervezeti együttműködés kulcsfontosságú.

Havasi Zoltán (Chief Strategy Officer, Wavemaker Hungary)

Tizenkét évesen feltaláltam a gőzgépet. Azóta megtanultam, zseniális ötletei bárkinek lehetnek, végül csak az számít, ami megvalósul belőlük. Szövegíróként kezdtem, voltam ügyfélkapcsolatos, végül stratéga lettem. A hat, FCB, GGK, Y&R és az Isobar után most az Wavemaker-ben próbálom megérteni a jövőt. Az hajt, hogy büszke lehessek arra, amit
csinálok. És hogy ettől talán a világ is egy kicsit jobb hely legyen.

Holló Mátyás (okl. építészmérnök és építésztervező szakmérnök)

Mátyás építészként a termékek és szolgáltatások támogató tereinek kialakításában segíti megrendelőit.

Jámbor Ildikó (Scrum Master, Webtown)

Lelkes Scrum Masterként váltom meg a világot nap mint nap, mialatt folyamatosan pozitív gondolkozásra ösztönzöm a környezetem. 🙂 Imádok alkotni és létrehozni megismételhetetlenül újszerű dolgokat a világban. 🙂 Legyen az bármi: egy festmény, egy kis kert vagy éppen egy új vállalkozás.

Jurecska Andrea (Head of Talent Acquisition & Employer Branding, NN Insurance Co)

Andrea a hazai munkáltatói márkaépítés mellett elkötelezett szakember, több szakmai szövetség aktív tagja. PR menedzserként szerezte első diplomáját, majd a Corvinus Egyetemen közgazdászként végzett HR szakon. HR területen szerzett több éves tapasztalata mellett pályafutásából közel 15 évet marketing és értékesítés területen töltött nemzetközi cégeknél. Emellett agilis szervezeti transzformációban, vállalati kultúrafejlesztésben szerzett tapasztalatot és ez a szakmai háttér nagyban meghatározza mai employer branding szemléletét.
Ma már a klasszikus HR feladatokba és folyamatfejlesztésekbe is magas színvonalon, holisztikusan tudja alkalmazni munkavállalói élmény alapú megközelítést. Megérzi és megérti a piaci kihívásokat, melyre folyamatosan választ kíván adni szakértői csapatával. Hisz benne, hogy az üzleti értéket teremteni és maximalizálni csakis úgy lehet, hogy a humán tőke szerepe valóban az első és legfontosabb helyen szerepel a cég stratégiájában.

Kádár Anna (reklámkommunikációs stratégiai tervező)

Anna 16 éve foglalkozik stratégiai tervezéssel, az ügynökségi múlt mellett az UNICEF kommunikációs igazgatója volt. A klasszikus reklámstratégiai projekteket mostanra kiegészítette service designnal.

Káli György (Alapító, SD4Good)

Káli György tíz éve foglalkozik kommunikációval vállalati és ügynökségi oldalon, melyből hat éve digitális marketingstratégia-építés a specialitása. Jelenleg fogyasztóiélmény- (CX-) dizájn, munkavállalóiélmény- (EX-) tervezés, illetve a digitális transzformáció állnak szakmai érdeklődése fókuszában. A Service Design Day konferencia és a Márkaépítés a munkaerőpiacon konferencia főszervezője, az évente megjelenő Brandbook branding különszám főszerkesztője, illetve a service design hazai terjesztését célul kitűző, design sprint specialista ügynökség, a SD4Good alapítója.

Kalmár Elvira (Alapító, Go Beyond Project)

Közel 20 éves karrierje alatt dolgozott civil-szervezetek, start-up-ok, kis- és közepes méretű vállakozások és nagyválallatok, szakmai közösségek fejlesztésén is. 4 évig volt elnöke a Szervezetfejelsztők Magyarországi Társaságának (SZMT) és 2 évig az Europai Szervezeti Design Társaságnak (EODF). Vállalkozóként a Maidan Consulting munkája és a KAPTÁR (nemzetközileg is többször díjazott) Közösségi Iroda alapítása és indulása is a nevéhez köthető. Nemzetközi Organisation Design minősítéssel rendelkezik egyedül Magyarországon.  Az elmúlt években a Magyar Telekom Munkatárs- és Szervezetfejlesztési Osztályát vezette.

Kárpáti Csaba (Innovation and Excellence Expert)

A Vodafone Magyarország Steer&Eradicate squadjának Product Ownere, a COPS Innovációért és Hatékonyságért felelős csapatának tagja.

Kertész Judit (társalapító, Frontìra)

Stratégiai design tanácsadóként ügyfélközpontú, innovatív szolgáltatások kialakításával, üzleti modellek megújításával foglalkozik. Közgazdász, a Frontìra társalapítója.

Keszég Karolina (senior design manager, Magyar Telekom Nyrt. / Design HUB központ)

Manager | Coach | Teacher | Mentor | Facilitator | Change Agent | Design Thinking | Lean Startup | Agility | Scrum

Kézai András (Senior Service Designer, Telekom)

IT, Telco és a Bankszektorban dolgozott üzleti tanácsadóként és projekt menedzserkén, majd innen váltott a service design területre.

Kézai Béla (Partner Head of digital, DeepInsight Kreatív)

A DeepInsight Kreatív ügynökség partnere és digitális vezetője, webstratéga, online kommunikációs szakember.

Kiss Norbert (egyetemi adjunktus, Budapesti Corvinus Egyetem, Vezetéstudományi Intézet)

Kutató és szakértő egészségügyi menedzsment, közszolgálati menedzsment területen.

Kollmann Áron (ti:me Agency tulajdonos-ügyvezető)

Kollmann Áron, a Republic Group egyik alapítója, 2004-től a 2Republic, 2019-től a ti:me Agency reklámügynökség vezetője. Csomagolás és -formatervezőként számos projekten dolgozott többek között az E.ON, PPG Trilak, Ooops!, Rauch, Ferrero, Vodafone, Bayer, Scitec Nutrition márkáknak.

Komándi Krisztián (Tanácsadó, Frontìra Strategic Design Consultancy)

Közgazdász háttérel több tanácsadó cégnél is dolgozott itthon és Angliában biztosítási, telekommunikációs, gyógyszeripari, kiskereskedelmi és állami területeken. A stratégiai, innovációs és ügyfélélmény projektek mellett a fő fókusza a pszichológia és a viselkedési tudományok alkalmazása üzleti problémák megoldására.

Kormányos Péter (Brand Entrepreneur, Magyar Telekom)

Kormányos Péter márka-és kommunikációs stratéga, korábbi TEDxYouth előadó mintegy 7,5 éve dolgozik marketingkommunikációs területen. Nagyon sokáig ügynökségi oldalon tevékenykedett itthon a HPS, majd az ACG kötelékében és ezt követően kipróbálta magát külföldön is: A BBH New York által szervezett, fiatal stratégáknák szóló versenyén egyetlen európai résztvevőként a győztes csapat tagja volt, illetve a 72andSunny Amsterdam-nál márka stratégaként vett részt egy working residency programon, ahol az Uber márka stratégiai "építésében" vehetett részt. Péter elkötelezett a társadalmi hatással bíró márkák építése iránt, melyek képesek megváltoztatni az emberek gondolkodását, érzéseit és viselkedését. Jelenleg, mint Brand Entrepreneur dolgozik a Magyar Telekomnál és a felsoroltak értelmében nagy szenvdéllyel tevékenykedik a hétköznapokban.

Kószó Kamill (társalapító, business design tanácsadó, meet| )

Márkastratégaként a márkaélmény tervezés irányából érkezett a service design területére, és a holisztikus tervezésben hisz: az üzlet, a márka és az élmény háromszögében.

Kovács Zsuzsa (Product Manager, Prezi)

10 év UXkedés után lett Product Manager, de csak a beosztása változott, a felhasználói viselkedés iránti kiváncsisága a legkevésbé sem - ezt azóta is megszállottan kutatja. Ladies that UX meetup-ot és Amuse konferenciát szervez.

Kulcsár Zita (Employer Branding Tanácsadó és EX Designer, alapító, Worki)

Tanácsadóként szervezetfejlesztési, toborzási és employer branding területeken éveken át dolgozott a GI Group (Grafton Recruitment Europe) globális cégcsoporttal. A Worki alapítójaként munkavállalói élménytervezésben és munkáltatói márkaépítésben segíti ügyfeleit. Filozófusként, Szoft technológusként és EX designerként is arra keresi a választ, hogy hogyan lehet mind egyéni, mind szervezeti szinten egy gyorsuló világhoz alkalmazkodni.

Kun Judit (Strategic Design Lead, Partner, BoldX)

BoldX társalapító, Experience- és Service Design fókusz, Hyper Island Digital Experience Design alumni.

Kun Miklós (Chief Strategy Officer, Mediacom)

Szociológus, majd média- és marketingkutatóként először az ökonometria, a ROI összefüggései és a statisztikai modellek világában mélyedt el. Hamar egyértelművé vált, hogy amíg a számok mögött felfedezett emberről csak hipotéziseket tudunk gyártani, addig az út feléig (sem) jutottunk. Figyelme ekkor fordult a márkázás, memetika és jelentésadás kreatívabb területei felé. A szakember 2004 óta dolgozik a Mediacomnál, 2008 óta a kutatás vezetője volt, 2010- től kutatási igazgató, majd folyamatos new business és stratégiai tanácsadási feladatai révén 2014-től a cég boardjának tagja Chief Strategy Officer pozícióban. Jelenleg az employer branding és a külső, purposeful branding összekapcsolásán keresztül igyekszik „mesés célokat adni a profitért folytatott munkának”.

Länger Jelena (társalapító, ügyvezető, Longevity Project)

Szenvedélyesen hisz abban, hogy az egészségesebb munkavállalók sikeresebb vállalatot képesek építeni. Vállalkozása ennek elérésében segíti a munkáltatókat.

Langmár Péter (társalapító, üzletfejlesztési vezető, Green Fox Academy)

A Lab.Coop venture builder társalapítója, melynek a Green Fox Academy melletti leányvállalatai a Booom.Studio digitális termékügynökség és a SmartWare.Tech inkubátor és magvető befektetői társaság. A startup szcénát mind vállalkozói, mind befektetői, mint beszállítói oldalon kipróbálta már. Korábban a Brickflow SAAS startupot vezette.
Mesterdiplomáját Párizsban szerezte, dolgozott az ArtScience Labs Harvard innovációs inkubátornál. Tanulmányait gazdasági, művészeti, kommunikációs és informatikai területeken végezte.
TEDxYouth, Forbes 30 under 30

Maczinkó Ákos (Hungary CEO, Works)

15+ éves tapasztalat sales és ügyfélélmény területen. Az elmúlt 4 évben számos Service design projekt vezetője vagy résztvevője volt.

Mata Juli (Service designer & innovation consultant)

Az elmúlt 4 évben digitális termékek kitalálásában, tervezésében tevékenykedett, előtte művészeti-tech területek határán design kutatással és városfejlesztési, majd kulturális projektekkel foglalkozott 5 évig különböző európai országokban.

Molnár Eszter (Head of Strategy, ACG Reklàmügynöksèg)

A milánói Bocconi egyetemen szerzett diplomát a kreatív iparágak menedzsmentjének szakán. Szakmai gyakorlatát New Yorkban végezte egy divatra specializálódott ügynökségnél, majd stratégiai tervezőként helyezkedett el Budapesten, olyan márkákon dolgozva, mint a Magyar Telekom vagy a McDonald’s. Az ACG stratégiai vezetöjekènt immár 3 éve üzleti, márka pozícionálási és kommunikációs stratégialkotásban támogatja ügyfeleit, melyek közé többek között a Soproni, a NaturZitrone, az E.ON és az Univer is tartozik.

Dr. Molnár Imre (Management Consultant, Beyond Partners)

Sokéves felsővezetői tapasztalat (Graphisoft, HP, MVM csoport) után, vezetőfejlesztéssel, szervezetfejlesztéssel, digitális transzformációs projektekkel és stratégia tanácsadással foglalkozik immár 10 éve hazai és nemzetközi piacokon. Designgondolkodás és problémamegoldás tárgyakat tanít a Debreceni Egyetemen. Sokéve dolgozik közvetlenül az EU kutatásfejlesztési pályázatokat támogató szervezetének (European Research Council) pályázat bírálóként. A közelmúltban megvalósítás fókuszú innovációs tanácsadó céget indított két szakértő társával. Eredetileg mérnök, majd közgazdász, PhD fokozatát pedig társadalomtudomány területen szerezte.

Móricz Emese (Executive és team-coach, szervezetfejlesztő)

Közel 20 év hazai és nemzetközi szakmai tapasztalattal támogatja a szervezetek fejlesztését. A METU Transformative Agile Leadership képzésének egyik alapítója.

 

Muck Ferenc (Head of Design - Family Finances)

5 éve foglalkozom tervezéssel, korábban a Prezi Visual Designereként dolgoztam, most a Family Finances fintech startup társalapítójaként UX és UI tervezéssel segítek külföldi és hazai bankoknak és fintecheknek felhasználóbarátabbá válni. Ügyfeleink között az Intesa Sanpaolo, OTP bank és MKB bank is szerepel. Az FF mellett társalapítója és oktatója vagyok a Magyar Képzőművészeti Egyetem intenzív interfész tervező kurzusának, a UI Academy-nek.

Muszka Ágnes (Experience Designer, Works.)

Ági a Social Design Cookbook módszertnanának kidolgozásával egyetemi évei alatt kezdett el foglalkozni, Bujdosó Attilával. Jelenleg UX kutatóként és experience designerként részt vesz felhasználói felületek és szolgáltatások tervezésében.

Nádas Ildikó (IT projekt menedzser , Auchan Retail Magyarország)

IT projekt menedzser- Auchan Retail Magyarország | 3 évig előtte British Telecom - Vezető Service Designer | 6 évig : Telenor - Transzformációs szakértő / Termékmenedzser | 2 évig: Stabenfeldt kft - PonyClub lovaskönyvklub vezetője | 2 évig: Transelektro Energetikai Zrt. - Marketing menedzser | 2 évig: Diageo - kontroller

Nagy András (Business Director, NItro Sales \ Marketing)

Az elmúlt évezredben kezdett web-alapú szolgáltatásokkal foglalkozni, első alkalommal egy milánói internetkávézóban, majd a Telekom elődjénél dolgozott ki tartalomszolgáltatással összefüggő üzleti lehetőségeket, később pedig az Origónál vezette az e-kereskedelmi szolgáltatásportfolió kialakítását és térnyerését. Digitális ügynökségeknél és a DDB-nél bábáskodott számos digitális - néha "figitális" - termék, kampány és program kifejlesztésénél. Jelenleg adatvezérelt sales és marketingmegoldások kidolgozásában vesz részt a Nitro Sales \ Marketing üzleti igazgatójaként.

Nárai Csilla (Service Designer)

Stratégiai és service design szakember, digitális termékfejlesztési és szolgáltatástervezési projektek kutatási, stratégiai, vagy éppen közösségi-kollaboratív oldalát vezeti. Korábban társadalmi innovációval foglalkozott, ahonnan az autentikus, kreatív, ugyanakkor jól megalapozott megoldások iránti lelkesedését is magával hozta. Jelenleg az Isobar Budapest, korábban például a BCG Digital Ventures (Berlin) külsős csapattagja. Menedzsment, társadalomtudományi és közgazdász háttérrel.

Nőthig-Hegedüs Enikő (társalapító és ügyvezető, edUcate)Innovációs stratégia tanácsadó, vállalkozó, agilis transzformáció szakértő, szervezetfejlesztő)

Korábbi üzleti tanácsadói tapasztalatait továbbvíve a Columbia Business Schoolon folytatott MBA tanulmányokat ügyfél-központú innováció és vállalkozásépítés fókusszal, és szerzett tapasztalatot New York legkiválóbb innovációs stratégiai tanácsadó cégeinél. Két startup alapítója. Jelenleg az edUcate társalapítója és ügyvezetője, akik Magyarország legnagyobb vállalatainak agilis transzformációját támogatják, vagyis a kultúra-és szemléletváltást és hatékony, eredményes termékfejlesztést, mindezt az agilis és innovációs tréning, coaching, szervezetfejlesztés és design sprintek eszközein keresztül.

Pais Panni (designer - tréner, Cellux Csoport)

Pais Panni 2008-ban az ELTE Szociológia, 2012-ben pedig a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem Formatervező szakán végezett. Diplomamunkája, a LightMe lámpacsalád Magyar Formatervezési Díjat nyert. 2014 óta a MOME Formatervező Tanszékének oktatója, 2015-ben kezdte el a Doktori Iskolát. Egyetemi évei alatt sok nemzetközi workshopon vett részt, ami meghatározta későbbi tervezői hozzáállását: igazi rajongója lett a csapatmunkának és a multidiszciplinaritásnak, a társadalmilag felelős és fenntartható tervezés került az érdeklődése középpontjába. A 2006 óta működő Cellux Csoport alapítója, ahol komplex tervezési feladatok mellett szakmai workshopokat, tréningeket, és közösségi alkotó programokat szervez.

Pásztor Dávid (alapító, UX studio)

Pásztor Dávid a hazai service és product design egyik úttörője, a UX studio alapítója. A UX studio egy nemzetközi szinten is jegyzett magyar design cég, a 35 fős gárda Washingtontól Oslón át Shanghaiing a világ számos országában tervez digitális szolgáltatásokat és termékeket olyan cégeknek mint az HBO vagy a Netflix. A UX studio azon kevés design cégek egyike, akik saját termékeket is építenek, és ezeket nemzetközi sikerre tudják vinni. Dávid "Product design" című könyvét több külföldi egyetemen is tankönyvként használják.

Pereczes János (Managing Director, MKB Fintechlab)

János 2017-es megalakulása óta vezeti az MKB Fintechlab-et, amelynek célja az MKB Bank digitális transzformációjának támogatása és egyes területeken vezetése új módszertanok bevezetésével, új kompetenciák kiépítésével és a fintech közösséggel való együttműködéssel. János szerint a sikertelen digitális transzformációs kísérletek egyik kiemelt hibája az ügyfelek nem elegendő és nem megfelelő módon történő bevonása a stratégiaalkotásba, fejlesztésekbe és a napi munkába.

Petró Dániel (Digital Natives, UX designer)

11 éve dolgozik az IT területén. Ismeri a digitális termékfejlesztés minden oldalát: mérnök informatikusból lett agilis projektmenedzser, majd UX Designer, ami azóta is a szenvedélye. UX-esként ma workshopokon, user flow-kban és wireframe-eken törekszik arra, hogy a technológia által jobban rezonáljunk egymás igényeire.

Pozvai Zsolt (nemzetközi vezérigazgató, Develor International Zrt.)

Pozvai Zsolt, a DEVELOR International nemzetközi vezérigazgatója. A hazai alapítású piacvezető tréning és tanácsadó vállalat vezetője 1999-től. A Develor 2003-ban kezdte el a nemzetközi terjeszkedést, aminek eredményeként mára már 16 leányvállalat működik Európában és a Közel-Keleten. Korábban a magyar piac egyik meghatározó reklámügynöksége, a Hat operatív igazgatója volt. Dolgozott az értékesítésben és projekt managerként is. Több mint 10 országban adott elő különböző konferenciákon, szenvedélyes tréner és facilitátor. Közgazdász és posztgraduális jogi diplomáját Pécsett szerezte, és tanult a Harvard Business Schoolon. Két kisgyermeke van. Családjával sokat utazik, rengeteget olvas, üzleti könyveket és szépirodalmat egyaránt.

Prof. Dr. Cosovan Attila Róbert (tervezőművész, a MOME és a BCE tanára, a COANDCO.CC társalapítója)

1992-ben kezdett grafikusként dolgozni. Művészeti tanulmányait a bukaresti Román-Amerikai Egyetem Design karán kezdte 1992-ben. két évvel később az ELTE Esztétika tanszékén folytatta tanulmányait, ezzel egy időben beiratkozott a Magyar Iparművészeti Egyetem vizuális kommunikáció tanszékére is, ahol tervezőgrafikát tanult. 1998-ban diplomázott és Vizuális kommunikáció tervező művészi oklevelet szerzett. Diplomaszerzése után reklámügynökségeknél dolgozott, majd 2003-2007 között a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem doktori iskolájának hallgatója volt. 2009-ben megírta DIS.CO című könyvét. 2010-ben DLA fokozatot szerzett. Jelenleg ugyanennek az egyetemnek a docense - egyben a négy Red Dot díjas www.coandco.cc társalapítója -, ahol a designkommunikáció program létrehozójaként a design globális fontosságáért és egyben felelősségvállalásáért küzd.

Püski Tamás (CEO, IseeQ)

Tamás jó ideje belezuhant egy abszurd mesevilágba, ahol furcsa fordulatokkal találkozik. Úgy érzi, hogy amióta Csodaországba került, a szavak nem a szokott módon jönnek, a szavak megváltoztak, hiszen ebben a világban a jelentések is mások, mint a realitásban. Tamás azonban megfejti az abszurd logikát, ami alapján az álomvilág működik, mikor szembeszáll annak abszurditásával, felébred. Azzal, hogy megfejtette Csodaország működési elvét, meg is szüntette azt. Nem jelentést keresett, hanem működési elvet, és ez bizonyult a helyes útnak az abszurditás legyőzésében. Példák, feltevések és gondolatok, hogy miként lehet érdemes mozogni, s létezni ebben a térben.

Radnai-Tóth Judit (alapító, employer branding tanácsadó, kommunikációs és HR HR-szakértő, Talentbrand)

A Talentbrand alapítójaként munkáltatói márkaépítésben, munkavállalói élménytervezésben és sokszínű cégkultúra kialakításában segíti ügyfeleit. Korábban a Prezi munkáltató márkastratégiájának kialakításáért, majd az Aon Hewitt Employer Branding szakterületének vezetéséért felelt. Tanácsadóként számos multinacionális nagyvállalattal, hazai és nemzetközi startuppal dolgozott együtt innovatív humán- és employer branding stratégia kialakításában. Missziója, hogy tudatos tervezéssel készítse fel a vállalatokat a jövő humán kihívásaira. Speciális szakterületei az employer branding, a vállalati kultúraépítés, a munkavállaló élménytervezés és a network alapú toborzási megoldások.

Radó András (Wizz Air Corporate Communications Manager)

Első diplomáját szakdiplomácia szakon szerezte, majd a CEU-n MBA-t végzett. Kommunikációs tapasztalatait hazai gyárak belső kommunikációs struktúráinak átvilágításával alapozta meg: évekig egy hetvenezer fős vállalat európai belső kommunikációjáért volt felelős, ezután váltott a PR-ra. Az őszinte, hiteles és gyors kommunikáció híve. A Wizz Air piacainak feléért felelős PR PR-managermenedzser, így átfogó képet szerzett a különböző országok újságírói és olvasói szokásairól.

Remete Tibor (kreatív igazgató, Super Channel)

20 éve dolgozik a hazai ügynökségi szakmában, eleinte rendezvényszervezési, később kreatív, kommunikációs területen vezetett ügyfeles projekteket többek között az Audi Hungária, a Magyar Telekom, a KPMG, a Morgan Stanley és a WING megbízásából. A Super Channel 2012-es alapítása óta a design gondolkodás, az értékteremtő, kreatív fejlesztői tevékenység áll szakmai érdeklődésének középpontjában. A humán innovációt vállalati és társadalmi környezetben is alkalmazza. A saját kezdeményezésként indított, a jövőformáló magyar történeteket összegyűjtő Highlights of Hungary és a humán fókuszú, üzleti innovációs klub, a HUB Design House az üzlet, a kultúra és a design metszéspontjában működik.

Rét Zsófi (társalapító, service design tanácsadó, meet| )

Szociológus és kommunikációs szakember, több éves kutatási hátérrel, innovációs projektek fejlesztéséből érkezett a service design világába. Kreatív ügynökségeket, nagyvállalatokat és startupokat segít az ügyfélközpontú szolgáltatásfejlesztésben és a kutatás alapú, szegmentált kampányok kiépítésében. 2018-ban alapította meg partnereivel a meet| service design ügynökséget.

Román Gergely (Online, Digital Igazgató - Online, Digital Leader, Decathlon Hungary)

14 évvel ezelőtt csatlakoztam a Decathlon Csapatához melyből 12 éven keresztül az offline világban tevékenykedtem. Dolgoztam igazgatóként, régió igazgatóként , majd ügyfélélmény igazgatóként. Pár hónappal ezelőtt pedig átvettem a Magyarországi Online Projekt igazgatását. Csapatommal azon dolgozunk, hogy a decathlon.hu legalább annyira sikeres és kedvelt csatorna legyen mint áruházaink.
A sport szerepe továbbra is kiemelt számomra minden héten rendszeresen focizok és futok.

Rumpler Tamás (Service Excellence Director, T-Systems International)

Certified Service Design Expert/Researcher/Facilitator, Agile practitioner, ITIL Expert

Saida Ayupova (CEO, Savage)

A business development and marketing professional, she has years of experience in the events industry, working closely with various stakeholders on creating engaging top-rated business conferences.

Sarkantyú János (Senior UX Designer (GOOD program mobil applikáció streamleader), MOL Group)

Több mint tizenöt éve foglalkozom grafikai tervezéssel, közel tíz éve webes és mobil platformokon. Kezdetben saját vállalkozással, később több online média ügynökség alvállalkozójaként vettem részt KKV-k és nagyvállalatok projektjein egyaránt, részben projekt manager-ként, később UI és UX designer-ként is. Öt éve váltottam ügynökségi oldalról ügyfél oldalra, két éve pedig a MOL csoportnál dolgozom Senior UX Designer pozícióban, 2019-től, a csoport szintű digitalizációs program mobil applikációs streamleader-eként is.

Seres Nikolett (Head of Internal Comms&Engagement, Telenor)

Több mint 10 évnyi ügynökségi és vállalati oldalon eltöltött tapasztalattal rendelkezik a külső és belső kommunikáció, az elköteleződésnövelés és a munkáltatói márkaépítés területén. A technológiai forradalom és a rekordtempóra gyorsult digitális világban kutatja a motiváció és a munkavállalói élmény szerepét, illetve a jelen kor munkakörnyezeti, szemléletváltási, kommunikációs, generációs és digitális kihívásait. Nap mint nap az emberek motivációjával, a változó munkakörnyezettel, a változáskezeléssel és a munkavállalói elköteleződéssel foglalkozik. Hisz a közösség és az együttműködés erejében, az employee experience hatékonyság- és teljesítménynövelő hatásában.

Strausz György Gábor (STELIUS cégcsoport Informatikai igazgatója, és a Magyarországi Vezető Informatikusok Szövetségének (VISZ) elnöke)

Informatikai menedzser képesítésének diplomáit a Győri Széchenyi István Műszaki Főiskolán, a Veszprémi Egyetemen és a KÖZGÁZ Vezetőképző Intézetében szerezte. A több mint két évtizedes szakmai pályafutása során számos multinacionális (Royal Dutch Shell, General Motors) és magyar (Állami Autópálya Kezelő zRt., Budapesti Közlekedési Központ zRt., MOL NyRt.) nagyvállalat informatikai és információbiztonsági vezetői pozícióit töltötte be. Az ISACA (Information Systems Audit and Control Association) nemzetközi szakmai szervezetének két minősítésével is rendelkezik, CISA (Certified Information Systems Auditor) és CGEIT (Certified in Governance of Enterprise IT). 2019-től a STELIUS cégcsoport Informatikai igazgatójaként felel a vállalatcsoport informatikai szolgáltatásaiért, valamint 2014-óta az MVISZ (Magyar Vezető Informatikusok Szövetsége) alelnökeként, 2019-től pedig elnökeként vesz részt a szervezet irányításában.

Sütő Anna (CEO, Datalyze Research)

Szociológus-közgazdász végzettségű szakember, aki üzleti és tudományos tevékenysége során elsősorban big datával és social media-alapú tanácsadással foglalkozik. Jelenleg a Datalyze adatelemző és tanácsadó cég vezetőjeként és az ELTE interdiszclipináris doktori képzésének hallgatójaként vizsgálja a social mediában keletkező adatokat, és azok társadalmi és piaci vonatkozásait.

Szabó Béla (Márka és kommunikációs igazgató, Magyar Telekom)

Ügynökségeken szocializálódva meggyőződésem, hogy a márkáknak fontos társadalmi szerepe van. Az ún. kommunikációs csapatok felelőssége, hogy ne reklámot gyártsanak, hanem kultúrát alakítsanak.

Szántó Gábor (Business Director, Greenroom)

A reklám- és digitális ügynökségek, integrált kampányok és kommunikációs élmények oldaláról érkeztem meg a service design területére. Az ügyfél tapasztalata, a szolgáltatás / termék valósága és kommunikáció ígérete elválaszthatatlanok egymástól, így számomra ezen triumvirátus összhangban tartása okoz nem mindennapi kihívást és izgalmat.

Szarka Szilvia (marketing igazgató, Extreme Digital Zrt.)

Óriás e-commerce homokozóban építek stratégiát, illesztek kommunikációs gépezetet és húzok fel digitális tornyokat.

Szegfalvi Zsolt (CEO, Habitat for Humanity (HU))

Civil szervezeti vezető. 13 éves tapasztalat, sikeres projektek non-profit fundraising és menedzsment területen.

Tanács Lajos (Wunderplan Kft, alapító, ügyvezető)

Tanács Lajos programozó matematikus, a Wunderplan szervezetfejlesztési és projektmenedzsment tanácsadási iroda alapító-ügyvezetője és a népszerű Derrick és Harry Projektmenedzsment Blog társalapítója és szerzője. Több, mint két évtizednyi tapasztalattal rendelkezik nemzetközi és magyar nagyvállalati informatikai projektek megvalósításában, informatikai szervezetek vezetésében. Munkája során elhivatottan keresi a sikeresebb IT szervezetekhez és informatikai projektekhez vezető új, XXI. századi utakat, egyedi és kreatív megoldásokkal ötvözve az elméleti struktúrákat és a valódi életből származó gyakorlati tapasztalatokat.

Tengerdi Laura (Marketingkommunikációs és Ügyfélélmény Vezető – Budapest Bank)

Közgazdász, marketing szakember, ügyfélélmény szakértő. A Marketing és Média rangsorában a top 50 hazai marketinges egyike. Pályafutását az Unilevernél kezdte, ahol 18 évet töltött élelmiszer és kozmetikai területeken, ebből 10 évet különböző magyar és közép-európai marketingigazgatói pozíciókban. 2013 óta a Budapest Bank marketingkommunikációs és ügyfélélmény vezetője, irányítása alatt indult el a pénzintézet ügyfélélmény programja. 2018-ban nemzetközi ügyfélélmény-szakértői tanúsítványt (CCXP – Certified Customer Experience Professional) szerzett, globálisan az 1000 akkreditációval rendelkező szakember között van.

Terjéki Tamás (Product Designer, i-Cell Mobilsoft)

Tamás aktív workshop résztvevőként, majd segítőként követte végig a Social Design Cookbook megszületését. Korábban Scrum Masterként dolgozott egy agilis tanácsadó cégnél, jelenleg pedig több termékfejlesztő csapatban dolgozik designerként.

Tolnai Ákos (CCXP, CEO, AbilityMatrix)

2011-ben Amerikában alapította AbilityMatrix néven ügyfélélmény-stratégiai tanácsadó cégét. Ügyfélélmény alapú stratégiák és innovációk fejlesztésére specializálódott, szolgáltatásának különlegességét a saját fejlesztésű ügyfélélmény-alapú szegmentálás adja. 2017-ben megszerezte a legmagasabb szakmai minősítést, a CCXP-t, így az első magyarországi székhelyű minősített ügyfélélmény -tanácsadó lett. Az amerikai CXPA (Ügyfélélmény Szakértők Szövetsége) aktív tagja. A nagyvállalati tanácsadás mellett aktívan együttműködik startupokkal Európában és Amerikában.

Turi Tamás (Senior Service Design tanácsadó, Isobar)

Korábban a Develor International-nél szerzett tapasztalatokat customer experience területen, majd az Isobar Budapest vezető service design tanácsadójaként számos nagyvállalattal működött együtt. Ügyfelei között volt például, a Deutsche Telekom, Magyar Telekom, a Microsoft, az Erste Bank, illetve a MOL. Munkája során a fogyasztók és felhasználók igényei mellett az üzleti célok és a fenntartható fejlődés van fókuszban, és ahhoz, hogy mindez a leghatékonyabban valósuljon meg, a szoros együttműködésben és az összes érintett bevonásában hisz. Nagy kosárlabda rajongó, szabadidejében ha teheti, utazik.

Varga Péter Dávid (CEO, Smart Design)

Szakmai bemutatkozó: Péter tapasztalt digitális szakember, karrierje során széleskörben szerzett nemzetközi és vezetői tapasztalatokat, nagyvállalatok digitális területeinek vezetőjeként. Nagy tapasztalattal rendelkezik a digitális csatornák teljesítményének növelésében, új üzleti modellek és folyamatok kialakításában, valamint csapatok felépítésében. Célja, hogy a megfelelő stratégia és megvalósítás mentén, az üzleti célokat és a valós ügyféligényeket szem előtt tartva segítse kiaknázni, a vállalatok digitalizációjában rejlő üzleti potenciált.

Vecsei László (Digitális stratéga, e-kereskedelmi és digitális marketing szakértő)

Webáruházak tervezésével és teljeskörű menedzselésével 15 éve foglalkozik. Fő szakterületei az e-commerce stratégiai tervezés és a hatékonyság-növelő folyamat-optimalizálások, valamint a középvállalatok internetes megjelenésének kidolgozása és a vállalati digitális kultúra fejlesztése.

Foglald le a helyed most!

Early bird jegyek limitált számban kaphatók!

Teljes Program

Előadások, workshopok, esettanulmányok!