Események betöltése

« Összes Események

Termékből szolgáltatás, avagy növeld a bevételeidet előfizetési szolgáltatás indításával

június 13 @ 09:30 - 12:30

Szeretnél kisebb marketingköltéssel nagyobb bevételt elérni? Gondolkodtál már azon, hogy termékek helyett szolgáltatásokat is tudnál értékesíteni? Mit szólnál hozzá, ha minden hónapban, előre tervezhetően, ismételten bevételhez jutnál?

Ilyen megoldást nyújthat az előfizetéses modell alkalmazása, amely bár külföldön évek óta népszerű, itthon még kevés webshop él ezzel a lehetőséggel. Az előfizetéses üzleti modellben a vásárlók heti, havi vagy éves díjat fizetnek a termékeidért vagy szolgáltatásaidért, és bizonyos idő elteltével megújíthatják előfizetésüket. Ez a keretrendszer lehetővé teszi a meglévő vásárlói bázisok jobb kihasználását oly módon, hogy állandó bevételt hozunk létre.

Gyakorlati példákon keresztül bemutatjuk az előfizetésben rejlő lehetőségeket és csapdákat, és egy mini workshopon kirakjuk a cégedre szabva, hogy miként tudod átalakítani a bizniszed termékből szolgáltatásalapúvá.

Program:

Időpont Téma Előadó
09.30 -10.00 Az előfizetéses modellről feketén fehéren Stampf Attila (ügyfélélmény szakértő, Humanize.studio)
10.00 – 11.00 Előfizetéses modell lehetőségei és buktatói – esetek, tapasztalatok megosztása Stampf Attila (ügyfélélmény szakértő, Humanize.studio), Lévai Richárd (közösségi média szakértő, Liftup), Horváth Beáta (tulajdonos, Pixibox), Csorba Anita (alapító, Inspirációk Élménystúdió – Inspibox megálmodója)
Moderátor: Káli György (service designer, Humanize.studio)
11.00 – 12.30 Mini workshop: Cégedre szabott az előfizetés kialakítása Káli György (service designer, Humanize.studio)

 

A rendezvény Brands Klub Tagoknak ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Részletek

Dátum:
június 13
Időpont:
09:30 - 12:30
Esemény kategória:

Helyszín

BrandExcellence HQ
Vihar u. 18.
Budapest, 1035 Magyarország
+ Google Térkép
Honlap:
https://brandbook.hu