Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

TELTHÁZ // Stratégiai menedzsment

2022. 05. 18. @ 10:00 - 16:00

A képzés inspirációkat, eszközöket kínál ahhoz, hogy új megközelítéssel nézzünk rá vállalkozásunk, cégünk stratégiájára. Egy olyan eszköz használatába vezetjük be a résztvevőket, amely egyszerűbbé teszi a stratégia leírását, újragondolását, új alternatívák megtalálását. A módszer egyben egy jól használható kommunikációs keretet is nyújt munkatársaik, tulajdonosaik, partnereik felé. Segítségével nem csak a teljes cégre, de akár kisebb szervezeti egységekre is lehet üzleti modellt építeni.
Ismert nemzetközi vállalkozások gyakorlati példáin mutatjuk be az eszköz használatát, ami önmagában is inspiráló lehet saját vállalkozásunk fejlesztéséhez: Hogyan válaszolt a HILTI az olcsó ázsiai termékek térhódítására? Hogy lett sikeres a Netflix „hosszú farok” üzleti modellje? Hogyan keresi a több országban bankot működtető KBC az optimális üzleti modellt? Hogyan jutott be a Nespresso szinte mindannyiunk háztartásába?

A workshop Brands Klub Tagoknak ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Előadó:

Zobor Zsuzsanna
Vezetői mottóm: szakmaiság és emberség.
Nézzünk a vállalkozásunkra átfogó egészként, találjuk meg azt az üzleti modellt, amiben egyszerre tesszük sikeressé ügyfeleinket, részvényeseinket és kollegáinkat. Építsünk adaptív, folyamatosan tanuló szervezetet, teremtsünk inspiráló környezetet munkatársaink számára.
Korábban felsővezetőként dolgoztam a bankszektorban (K&H Befektetési Alapkezelő vezérigazgatója, KBC Asset Management vezetői bizottságának tagja) Jelenleg egyetemi kurzust tartok stratégiai menedzsmentről a Budapesti Gazdasági Egyetemen.

Részletek

Dátum:
2022. 05. 18.
Időpont:
10:00 - 16:00
Esemény kategóriák:
,

Helyszín

BrandExcellence HQ
Vihar u. 18.
Budapest, 1035 Magyarország
+ Google Térkép
Honlap:
https://brandbook.hu