Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Storytelling és prezentáció – Bevezetés a professzionális történetmesélés világába

2018. 10. 09. @ 09:00 - 16:00

70.000Ft + ÁFA - 30 % kedvezmény szeptember 30-ig!

Minden vállalatnak vannak emlékezetes, sokatmondó történetei. De vajon miként kell a sztorikat az üzleti célokhoz igazodva használni?

A történeteknek hatalmas erejük van, mivel az érzelmekre hatnak. Segítségükkel képesek vagyunk akadályokat ledönteni, mások gondolkodásmódját megváltoztatni, kellemetlen helyzeteket pozitívra fordítani. De vajon miként tudjuk a történeteket az egyes célcsoportok számára hatékonyan átadni?

A jól megválasztott és jókor, jól elmesélt történetek bizalmat, szimpátiát keltenek és mélyen az emlékezetbe vésődnek. De vajon mi kell ahhoz, hogy a sztorikat hatásosan, a hallgatóságot a szándékaink szerinti befolyásoló és cselekvésre késztető módon tudjuk elmondani?

Többek között ezen kérdésekre ad választ a dr. Serényi János által vezetett egy napos, élvezetesen tanulságos workshop. A program „meglepetés vendége” lesz az a high tech szimulációs rendszer, amelynek segítségével a „bevállalós résztvevők” objektív visszacsatolást kaphatnak a történetmesélési technikájukról. Sőt, e nemzetközi sikert elért technikai újdonságnak köszönhetően azt is megtudhatják, hogy miként lehet a stressz szintjük változásait váratlan helyzetekben is sikeresen kezeli.

Előadó:

DR. SERÉNYI JÁNOS | ÉRTÉKTREND CONSULTING | Tulajdonos-ügyvezető
Munkájának, végzettségeinek (közgazdász-mérnöki diploma, gazdasági újságírói diploma, nemzetközi szakközgazdász diploma, közgazdasági doktori cím), valamint nyelvismeretének (angol, német, orosz) köszönhetően pályafutása alatt több mint 80 hazai és nemzetközi konferencián szerepelt előadóként és kb. 200 publikációja jelent meg a médiában. A közelmúltban a képzéshez hasonló kurzusokat tartott többek között az Egyesült Államokban, Kuvaitban, Dániában és Indiában. Megalakulásától kezdve, pontosan 20 éven keresztül vezette ügyvezető igazgatóként a McCann Erickson Budapest Reklámügynökséget.  A 2004-es megalakulása óta vesz részt a  82 országban működő Superbrands Szervezet magyarországi szakmai zsűrijének munkájában.

Képzés díja:

100.000 Ft + ÁFA
A képzés szeptember 30-ig 30% kedvezménnyel vehető igényben: 70.000 Ft + ÁFA

Megosztom!

Részletek

Dátum:
2018. 10. 09.
Időpont:
09:00 - 16:00
Összeg:
70.000Ft + ÁFA - 30 % kedvezmény szeptember 30-ig!
Esemény kategória:

Helyszín

BrandExcellence HQ
Vihar u. 18.
Budapest, 1035 Magyarország
+ Google Térkép
Honlap:
https://brandbook.hu