Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Munkáltatói márkaépítés workshop – Mitől lesz a márka mögött vonzó a munkahely?

2018. 10. 02. @ 10:00 - 16:00

70.000Ft + ÁFA - 30 % kedvezmény szeptember 30-ig!

A workshop célja a munkáltatói márkastratégia és azon belül a toborzás-megtartás témaköreiben rejlő lehetőségek, feladatok megismertetése, mellyel a résztvevő marketingesek és HR szakemberek kézzel fogható, pontosan tervezhető rendszert építhetnek fel. Átfogó képet kaphatnak arról, hogy milyen erőforrással lehet még növelni a cégük toborzási potenciálját, csökkenteni a fluktuációt. Célunk a tudásanyag mellett olyan módszerek, keretrendszerek átadása, mely akár másnap gyakorlatba állíthatnak a résztvevő marketing és HR szakemberek, vállalatvezetők.

A workshop programja:

10.00- 12.30 I. rész – Munkavállalói élmény-központú employer branding stratégia alapjai
Előadók: Kulcsár Zita és Radnai-Tóth Judit
Hogyan változnak a munkavállalói elvárások és milyen hatással van mindez az employer brandingre?
Employer branding bevezetése a munkavállalói életút tudatos tervezésén keresztül
A személyre szabott munkavállalói élmény tervezésének folyamata – a dolgozói életút feltérképezése, újratervezése, a munkavállaló élmény dimenziói
A munkavállalói élménytervezés üzleti vonatkozásai – Hogyan mérhető az élmény? KPI-ok meghatározása. Hogyan befolyásolja az élménytervezés a vállalatok üzleti sikerességét?

13.00 – 14.30 II. rész – Munkáltatói márkaépítés folyamata
Előadó: Takács Szabolcs
Employer Branding számokban
Munkaerőpiaci környezet: jelen és jövő
Employer Branding helyesen és helytelenül
Employer Branding folyamat felépítése
Employer Branding folyamat mérhetősége
Munkatársi elkötelezettség és el nem kötelezettség avagy a fluktuáció csökkentése
Nemzetközi és hazai gyakorlati példák

14.30 – 16.00 III. rész: Értékek, elégedettség felmérés és hálózatelemzés a munkavállalói élménystratégia szolgálatában
Előadó: Hári Péter
Hálózatkutatás bemutatása egy valós cég elemzésének mintáján – kik a véleményvezérek és milyen szerepet töltenek be a munkáltatói márka építésében?
Elégedettség felmérés és employee net promoter score – mit és miért mérjünk?
Vállalati értékfelmérés bemutatása – miért fontos az önazonosság?
Három eszköz összekötésének lehetőségei

Előadók:

HÁRI PÉTER | CX-RAY| CEO
A CX-Ray Kft. vezetője, munka- és szervezet szakpszichológus és adatelemző-programozó. Ha újrakezdhetné a karrierjét, informatikusnak tanulna: lenyűgözi a programozás letisztultsága. Dolgozott nagyvállalati HR-ben és kis informatikai vállalkozásokban. Elemzései olyan vállalatok HR döntéseit támogatta/támogatja mint az NNG, USTREAM vagy a MOL. Jelenleg a CX-Ray csapatát vezeti és törekszik mindenkiből kihozni a legjobbat. Nem a legtöbbet.

KULCSÁR ZITA | Worki alapító | Employee Experience Designer | Human Adaptation Consultant | Global Talent Strategist
Nemzetközi szervezetfejlesztési szakember és PhD kutató. Több mint 10 évet dolgozott nagyvállalati és ügynökségi oldalon olyan ügyfeleket támogatva globális piacon, mint a GE, Vodafone, Dell, Citigroup, General Motors, Ericsson és Msci Barra.
Az elmúlt években üzletfejlesztési vezetőként támogatta az Aon Hewitt csapatát. Korábban tanácsadóként szervezetfejlesztési, toborzási és employer branding területeken segítette a GI Group nemzetközi cégcsoportot. Jelenleg a Worki – The Future Workplace Experience alapító partnereként munkavállalói élménytervezésben, sokszínű cégkultúra kialakításában és munkáltatói márkaépítésben segíti ügyfeleit.
Startup mentorként, filozófusként, Szoft technológusként és PhD kutatóként arra keresi a választ, hogy hogyan lehet mind egyéni, mind szervezeti szinten egy gyorsuló világhoz alkalmazkodni.

RADNAI-TÓTH JUDIT | Worki alapító | Employee Experience Designer | Employer Branding and Diversity Consultant
Kommunikációs és HR szakértő a Worki – the future workplace experience alapító partnereként munkavállalói élménytervezésben, sokszínű cégkultúra kialakításában és munkáltatói márkaépítésben segíti ügyfeleit. Korábban a Prezi munkáltató márkastratégiájának kialakításáért, majd az Aon Hewitt Employer Branding szakterületének vezetéséért felelt. Tanácsadóként számos multinacionális nagyvállalattal, hazai és nemzetközi startuppal dolgozott együtt innovatív humán és employer branding stratégia kialakításában. Missziója, hogy tudatos tervezéssel készítse fel a vállalatokat a jövő humán kihívásaira. Speciális szakterületei az employer branding, a vállalati kultúraépítés, a munkavállalói élménytervezés és a network alapú toborzási megoldások.

TAKÁCS SZABOLCS | BINDERMANN – THE EMPLOYER BRANDING COMPANY | PARTNER
2001-óta dolgozik HR területen. 5 éven át a Würth Magyarország HR vezetője volt. 2011-től csatlakozott az épülő Mercedes-Benz Manufacturing Hungary kecskeméti gyárához, ahol a 3000 fős munkavállalói létszám toborzási-kiválasztási, beléptetési és HR-marketing folyamatait illetve később a több száz főnyi kölcsönzési tevékenység bevezetését irányította. 2014-től a Vodafone Magyarország Zrt.-nél folytatta pályafutását, ahol Recruitment és Employer Branding szakterületi igazgatóként a toborzás megújítása, egy új regionális központ 400-fős bővítése és a tudatos munkáltatói márkaépítés sikeres megvalósítása voltak fő projektjei. Jelenleg a Bindermann – The Employer Branding Company seinor partnereként segíti ügyfeleit hr és employer branding kérdésekben, Emellett a Magyar PR Szövetség Employer Branding Tagozatának stratégiai tanácsadója, szakmai, illetve meghívott előadóként egyetemi előadásokat is tart különböző HR témákban.

 

Képzés díja:

100.000 Ft + ÁFA
A képzés szeptember 30-ig 30% kedvezménnyel vehető igényben: 70.000 Ft + ÁFA

Részletek

Dátum:
2018. 10. 02.
Időpont:
10:00 - 16:00
Összeg:
70.000Ft + ÁFA - 30 % kedvezmény szeptember 30-ig!
Esemény kategória:

Helyszín

BrandExcellence HQ
Vihar u. 18.
Budapest, 1035 Magyarország
+ Google Térkép
Honlap:
https://brandbook.hu