Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

TÖBBRE VAGY KÉPES! Fizikai és mentális jólléttel a jobb teljesítményért

2023. 05. 30. @ 09:00 - 12:00

Fejlődési paradoxon: a fejlett országokban az életkörülmények folyamatosan javulnak, az emberek mégsem érzik jól magukat, sőt egyre boldogtalanabbnak mondják magukat.

Az, hogy a mentális állapot hatással van a fizikai jóllétre, egyértelműen bizonyított, sőt ez visszafele is igaz. Az utóbbi években gyakran “második agyként” aposztrofált bélrendszerünk állapota hatással van az érzéseinkre, a lelkiállapotunkra. Fizikai- és mentális jóllétünk pedig egyértelműen befolyásolja teljesítményünket. Épp ezért egyre több munkáltató kezdett el komolyabban törődni alkalmazottai egészségével, jóllétével. Az egészséges és elkötelezett munkavállaló már önmagában versenyelőny.

Az előadás témái:

A munkavállalói jóllét vállalti versenyelőny? – Mi az a well-being stratégia?
Krónikus fáradtság szindróma – okok és megoldások
Kávéval a túlélésért? Biztos, hogy ez az egyetlen megoldás a jobb koncentráció érdekében?
Érezd jól magadat munka közben! – Alakíts ki új egészséges szokásokat!
Legyél jó, teljesíts jobban! – A mentális jóllét nyomában
A kiegyensúlyozott hétköznapok titka: reziliencia és stresszmenedzsment

A rendezvény Brands Klub Tagoknak ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Előadók:

Petri Nóra – életmódtanácsadó, health-coach
A húszas éveimben multinacionális cégeknél, médiavállalatoknál dolgoztam, de gyermekeim születése után másfelé terelt az élet. Táplálkozási és életmód tanácsadóvá képeztem magam, majd az egyéni ügyfelek mellett a vállalati well-being igények felerősödése okán kezdtem el cégek felé kommunikálni. A legtöbb felkérés az egészséges táplálkozás, a hosszútávon fenntartható egyensúlyi életmód, a különféle ételintoleranciák, valamint a fizikai jóllét témakörökre épült. Kedvenc területem a különféle divat-diéták zsákutcáinak feltárása, mivel ezek nemcsak fizikailag lehetek ártalmasak, de az egészséges életmódra való törekvést és motivációt is aláássák. Előadásaim legfőbb célkitűzése tudásom minél szélesebb körben való megosztása, mivel társadalmunk egészségügyi állapota több, mint elkeserítő.

Ha jóllétről beszélünk, a lelki egészség esszenciális kérdés. Ezért kezdtem együttműködésbe egy személyiségfejlesztő szakemberrel és így született meg a BODILY, mely kifejezetten a vállalati well-being igényeket hivatott kiszolgálni.

Reimann Szilvia – integrált személyiségfejlesztő, rajzelemző, mediátor
Karrierem első felében 10 évet dolgoztam a gyógyszeriparban termékmenedzserként, szív- és érrendszer, onkológia, valamint nefrológia a vonalakon. Mindig is érdekelt az emberi test működése, lenyűgözött a komplexitása. Valószínűleg ennek köszönhető, hogy néhány vargabetű után, 8 évvel ezelőtt elkezdtem az emberi személyiséggel, mint témakörrel komolyabban foglalkozni.

Integrált személyiségfejlesztőként önismereti munkával és különböző gyakorlati eszközökkel támogatom klienseim fejlődését. A kiegyensúlyozottság, a reziliencia, a hatékony önérvényesítés, az empátia, az érzelmi intelligencia, az asszertív kommunikáció nem csak a sikeresség, de a harmonikus élet kulcsa. Eddigi tapasztalataim szerint nagy szükség van ezen területek fejlesztésére, hiszen felgyorsult hétköznapjainkban ezen készségek, tulajdonságok sérülnek, sorvadnak legnagyobb mértékben.

A Bodily-val azt tűztük ki célul, hogy olyan egyedülálló egészségprogram projektet keltsünk életre, amely valódi, egyénre szabott segítséget nyújt a munkavállaló számára, ugyanakkor a munkáltatónak is előnyt jelent. Hisszük azt, hogy egészségprogramjaink hatékonysága a komplex szemléletmódban rejlik, amely mind a mentális, mind a testi jóllét kérdéseit vizsgálja. Programjaink kialakítása is összetett: az edukációs tartalom mellett, a gyakorlati megoldások, az egyéni tanácsadás is hangsúlyt kap.

Részletek

Dátum:
2023. 05. 30.
Időpont:
09:00 - 12:00
Esemény kategória:

Helyszín

BrandExcellence HQ
Vihar u. 18.
Budapest, 1035 Magyarország
+ Google Térkép
Honlap:
https://brandbook.hu