Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Digitális problémamegoldás – online játék és workshop

2018. 11. 06. @ 09:00 - 16:00

150.000Ft + ÁFA

A menedzseri élet természetes velejárója a problémák megoldása. A komolyabb problémákhoz az intuitivitás mellett sokat segít egy tudatos módszertan is: ilyen a Harvardról indult és már 27 országban bizonyított CASE módszertan.

A workshopot egy otthon elvégezhető online játék előzi meg, ami egy érdekes vállalati történeten keresztül betekintést enged a problémamegoldás világába. Ezt követi maga a workshop, ahol a résztvevők – rövid elméleti bevezető után – máris használhatják a CASE módszertant egy rosszul struktúrált, komplex vállalati probléma megoldására. A probléma egy FMCG cég új termékének bevezetéséről szól, erre kell marketingstratégiát építenie a csapatoknak. A csapatalapú munkát coaching segíti, melynek végén a résztvevők prezentálják megoldásukat. A tréner a prezentációkat egy erre a célra fejlesztett appban értékeli és részletes visszajelzést ad minden résztvevőnek, hogyan tud még jobb problémamegoldóvá válni.

A workshopra egy cégtől kiscsoportok (maximum 3-4 fő) jelentkezését várjuk.

A workshopra október 31-ig kedvezményesen lehet jelentkezni, 200.000 Ft helyett 150.000 Ft-ért. 

 

Előadók:

JUHÁSZ ISTVÁN | Case Solvers | Társalapító, tréner
A Case Solvers startupcég társalapítója és trénere. Üzleti tanulmányait itthon és Svájcban végezte, melyek során számos hazai és nemzetközi esetversenyen vett részt. 2015 és 2018 között a Boston Consulting Group tanácsadója volt. A Case Solvers társalapítója, ahol Európa-szerte tart menedzsereknek és munkavállalóknak képzéseket üzleti problémamegoldás és prezentációs témakörben. 2017-ben a Forbes magazin beválasztotta a “30 sikeres magyar 30 alatt” listájára.

ÁBRAHÁM ZSOLT | Case Solvers | Ügyvezető igazgató és társalapító, tréner
A Case Solvers startupcég társalapítója és ügyvezetője 2013-tól. Korábban tanácsadóként dolgozott a Roland Bergernél és az IFUA Horváth & Partnersnél. Erre a tudásra is építve a Case Solversben jelenleg az esetmódszer segítségével készíti fel a legnívósabb üzleti iskolák diákjait nemzetközi versenyekre és fejleszti a cégek által legkeresettebb készségeket. 15 országban tartott már tréningeket, Angliától Indiáig. A cég ügyvezetése mellett a doktori disszertációját az esetmódszer hasznosítási területeiről írja. 2017-ben a Forbes magazin beválasztotta a “30 sikeres magyar 30 alatt” listájára.

Partnerek:

Részletek

Dátum:
2018. 11. 06.
Időpont:
09:00 - 16:00
Összeg:
150.000Ft + ÁFA
Esemény kategória:

Helyszín

BrandExcellence HQ
Vihar u. 18.
Budapest, 1035 Magyarország
+ Google Térkép
Honlap:
https://brandbook.hu