Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

TELTHÁZ // Digitális marketing workshop – értékesítés, márkaépítés online eszközökkel

2018. 11. 13. @ 09:30 - 12:30

100.000Ft + ÁFA

A képzés célja, hogy a résztvevők átfogó képet kapjanak azokról a digitális marketing eszközökről és módszerekről, melyekre szükség van a vállalatok versenyképes kommunikációjához és túlmutatnak a “hagyományos” Facebook-Adwords megoldásokon. A résztvevő marketingesek a workshop hatására kézzel fogható, pontosan tervezhető értékesítés generáló rendszert építhetnek fel. Átfogó képet kaphatnak arról, hogy milyen erőforrással lehet még növelni a cégük sales potenciálját, online marketing lehetőségeit. Mindemellett a résztvevő cégek saját esetüket is feldolgozhatják a workshopon az előadókkal, így konkrét megoldási javaslatokkal, tennivaló listával is gazdagodhatnak.

Fő témák:

  • Márkaépítés a digitális térben – milyen eszközöket használjunk?
  • Adatvezérelt marketing – hatékonyságnövelés, hogyan használjuk ki az adatainkban rejlő lehetőségeket
  • Milyen a jó weboldal? Hogyan legyen több vásárlóm, feliratkozóm?
  • Hogyan automatizálhatom a marketing rendszeremet?

A képzés során a résztvevők, miután átestek egy rövid kérdőív kitöltésén, részt vesznek egy egész napos workshopon, ahol mélyrehatóan megismerkedhetnek a témakörökkel. Képzésen a résztvevők a kérdőív eredményei alapján egy-egy problémára konkrét eszközöket, megoldást kaphatnak az oktatóktól. A hallgatók az alap kèpzést követően két órás egyéni konzultáción kaphatnak választ a cégspecifikus problémáikra.

Előadó:

KOROMPAI ANDRÁS | ACG | Account manager
Online konverzió specialista, a Performar alapítója, és az ACG adatokra fókuszáló account directora, tanácsadója. A szám központú megközelítésben hisz a végtelen kreativitás helyett.

Részletek

Dátum:
2018. 11. 13.
Időpont:
09:30 - 12:30
Összeg:
100.000Ft + ÁFA
Esemény kategória:

Helyszín

BrandExcellence HQ
Vihar u. 18.
Budapest, 1035 Magyarország
+ Google Térkép
Honlap:
https://brandbook.hu