Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Digitális Marketing az alapoktól

2021. 02. 09. @ 09:00 - 11:30

Mindig is érdekelt, hogy mit csinál egy Online marketinges a Facebookozáson túl, de sosem merted megkérdezni? Nem tudod, hogy mit jelent a CPC, a CPL, vagy érdekelne hogyan számold a CTR-t és a ROI-t? Gondolkodtál már azon, hogy minek máshol hirdetni, ha úgyis mindenki a Google-ön keres?

A „Digitális marketing az alapoktól” képzésen végig beszéljük az online tér nyújtotta hirdetési lehetőségeket, az egyes csatornák szerepét és kihasználási lehetőségeit, illetve megismerkedhedsz olyan fogásokkal és módszerekkel, amivel hatékonyabbá tudod tenni a marketing tervezést, megvalósítást és mérést.

A három alkalmas képzést olyanoknak ajánljuk, akik valamilyen módon dolgoznak együtt a digitális területtel, vagy foglalkoztatnak online marketingest, és szeretnék jobban megérteni a terület sajátosságait, illetve az elvárható eredményeket, és reálisan terveznének kapacitásokkal, illetve budgettel a digitális térben.

Időpontok: 

  • február 9. 09:00 – 11:30
  • február 16. 09:00 – 11:30
  • február 23. 09:00 – 11:30

Előadó:

Szabó Edit | LinkedIn

Tíz éve dolgozik ügynökségi oldaltól kezdve bankszektoron keresztül a technológia és az ügyfélélmény kutatás területén működő cégek digitális marketing vezetőjeként. Menedzselte a digitális transzformációt a Citibankbank, kialakította az OTP Bank digitális marketing stratégiáját és a Microsoft magyarországi online jelenlétét erősítette. A Bare International piackutató cégnél 2 évig volt az európai marketing vezető, ahol 52 országért felelt. Jelenleg saját vállalkozását, a Kider Appot építi, és szabadúszó digitális marketing tanácsadóként tevékenykedik több cégnél. Hét éve oktat a Metrropolitan Digitális MBA képzésén, tréningeket tart és rendszeres előadója a szakma legnagyobb konferenciáinak. 2018-ban felkerült a Forbes 30 sikeres fiatal 30 alatt, illetve a Customer Experience Network 30/ 30 listájára is.

 

Részletek

Dátum:
2021. 02. 09.
Időpont:
09:00 - 11:30
Esemény kategóriák:
,

Helyszín

Zoom
Magyarország + Google Térkép