Események betöltése

« Összes Események

Digitális Marketing az alapoktól

április 15 @ 09:30 - 16:00

Mindig is érdekelt, hogy mit csinál egy Online marketinges a Facebookozáson túl, de sosem merted megkérdezni? Nem tudod, hogy mit jelent a CPC, a CPL, vagy érdekelne hogyan számold a CTR-t és a ROI-t? Gondolkodtál már azon, hogy minek máshol hirdetni, ha úgyis mindenki a Google-ön keres?

A “Digitális marketing az alapoktól” képzésen végig beszéljük az online tér nyújtotta hirdetési leh

etőségeket, az egyes csatornák szerepét és kihasználási lehetőségeit, illetve megismerkedhedsz olyan fogásokkal és módszerekkel, amivel hatékonyabbá tudod tenni a marketing tervezést, megvalósítást és mérést.

A 6 órás képzést olyanoknak ajánljuk, akik valamilyen módon dolgoznak együtt a digitális területtel, vagy foglalkoztatnak online marketingest, és szeretnék jobban megérteni a terület sajátosságait, illetve az elvárható eredményeket, és reálisan terveznének kapacitásokkal, illetve budgettel a digitális térben.

Előadó:

Szabó Edit | LinkedIn

Tíz éve dolgozik ügynökségi oldaltól kezdve bankszektoron keresztül a technológia és az ügyfélélmény kutatás területén működő cégek digitális marketing vezetőjeként. Menedzselte a digitális transzformációt a Citibankbank, kialakította az OTP Bank digitális marketing stratégiáját és a Microsoft magyarországi online jelenlétét erősítette. A Bare International piackutató cégnél 2 évig volt az európai marketing vezető, ahol 52 országért felelt. Jelenleg saját vállalkozását, a Kider Appot építi, és szabadúszó digitális marketing tanácsadóként tevékenykedik több cégnél. Hét éve oktat a Metrropolitan Digitális MBA képzésén, tréningeket tart és rendszeres előadója a szakma legnagyobb konferenciáinak. 2018-ban felkerült a Forbes 30 sikeres fiatal 30 alatt, illetve a Customer Experience Network 30/ 30 listájára is.

 

Megosztom!

Részletek

Dátum:
április 15
Időpont:
09:30 - 16:00
Esemény kategóriák:
,

Helyszín

BrandExcellence HQ
Vihar u. 18.
Budapest, 1035 Magyarország
+ Google Térkép
Honlap:
https://brandbook.hu