Szakmai Partnerek

 

György Gábor

A Netvestor cégcsoport, illetve annak tagjaként működő SonicData Kft. egyik alapító tulajdonosa. Közgazdász-informatikusként a szakterülete elsősorban a vállalatértékelés, vállalati teljesítménymérés, adatvezérelt üzleti döntések és ezekhez kapcsolódó informatikai megoldások. Az utóbbi években a marketing és pénzügyek metszetében levő témákkal is foglalkozik, mint a például a márkaértékelés vagy marketing hatékonyságának mérése.

Kisantal Gyula

Volt már segédmunkás, ablakszigetelő, segédelektrikus, pedagógus, „néger”, irodalmi újság olvasó szerkesztője, könyvkiadó szerkesztője, irodalmi alapítvány kurátora, tévében és rádióban szerkesztő, külsős szövegíró számos ügynökségnél, szövegíró a STAWICKI-Budapest-nél, vezető szövegíró a Scholz & Friends-nél, stratégiai tervező és kreative supervisor a Leo Burnett-nél és vagy 20 évig kreatívigazgató a Darcy-nál.
Néhány éve a DeepInsight-nál kreatív stratéga vezetője. Szövegírást és beszédírást tanít marketingeseknek, PR-osoknak, szépíróknak és politikai kommunikációs tanácsadóknak a Metropolitan Egyetemen.

Kozák Ákos

Közgazdász, szociológus, a Budapesti Gazdasági Egyetem docense. Az elmúlt 30 évben a GfK Hungária Piackutató Intézet munkatársa, 1993 óta igazgatója volt. Az Impetus Research partnere és az Egyensúly Intézet társalapítója. Jövőt kutató szociológusként vállalati menedzsereknek tart előadásokat, képzéseket.

Németh Szilvia

A Kreatív Partnerség Magyarország program vezetője, az OECD CERI „Assessing progression in creative and critical thinking skills” nemzetközi projekt magyarországi koordinátora. Pedagógia tanári és szociológus végzettségű, 2003 óta foglalkozik oktatáskutatással. Vezet empirikus és kvalitatív kutatásokat, részt vesz projektek értékelésében, valamint számos nemzetközi együttműködésben is.

Papp Gábor 

Online marketing és SEO szakember, a The Pitch alapítója. Szakterülete a keresőoptimalizálás és az üzleti modellek. Ügyfelei között van több hazai és külföldi multinacionális vállalat, technológiai cégek, de dolgozik együtt New York Times Bestseller íróval is.

PSC

A Premium Social Club For Business 400 millió Ft éves árbevételt meghaladó vállalatok vezetőinek közössége, melynek keretén belül prémium környezetben találkozunk, profi módon üzletelünk, fejlődünk és akár barátságokat is kötünk. Partnereinkkel közös célunk a szakmai és személyes fejlődésünk biztosítása és eredményességünk növelése, kölcsönösen segítve egymást a kapcsolati tőkénk és a megszerzett tapasztalataink, tudásunk megosztásával. Nagy hangsúlyt fektetünk a hosszú távú, jól működő üzleti kapcsolatok kialakítása mellett a személyes kapcsolataink elmélyítésére is, melyre kitűnő lehetőséget teremtenek az üzleti találkozóink mellett a társasági eseményeink is. Négy-hat hetente üzleti találkozóinkon és negyed évente társasági eseményeinken személyesen találkozunk partnereinkkel és vendégeinkkel. Egy alkalmon legfeljebb két-három szakterület képviseltetheti magát, így ha egy partnerünk vagy látogatónk több területen tevékenykedik, akkor ki kell választania az elsődleges tevékenységét, és azt képviselheti az adott találkozónkon. Partnereink vállalatának árbevétele meghaladja az évi 400 millió forintot.

Serényi János

Munkájának, végzettségeinek (közgazdász-mérnöki diploma, gazdasági újságírói diploma, nemzetközi szakközgazdász diploma, közgazdasági doktori cím), valamint nyelvismeretének (angol, német, orosz) köszönhetően pályafutása alatt több mint 80 hazai és nemzetközi konferencián szerepelt előadóként és kb. 200 publikációja jelent meg a médiában. A közelmúltban a képzéshez hasonló kurzusokat tartott többek között az Egyesült Államokban, Kuvaitban, Dániában és Indiában. Megalakulásától kezdve, pontosan 20 éven keresztül vezette ügyvezető igazgatóként a McCann Erickson Budapest Reklámügynökséget. A 2004-es megalakulása óta vesz részt a 82 országban működő Superbrands Szervezet magyarországi szakmai zsűrijének munkájában.

Szabó Edit

Tíz éve dolgozik ügynökségi oldaltól kezdve bankszektoron keresztül a technológia és az ügyfélélmény kutatás területén működő cégek digitális marketing vezetőjeként. Menedzselte a digitális transzformációt a Citibankbank, kialakította az OTP Bank digitális marketing stratégiáját és a Microsoft magyarországi online jelenlétét erősítette. A Bare International piackutató cégnél 2 évig volt az európai marketing vezető, ahol 52 országért felelt. Jelenleg saját vállalkozását, a Kider Appot építi, és szabadúszó digitális marketing tanácsadóként tevékenykedik több cégnél. Hét éve oktat a Metrropolitan Digitális MBA képzésén, tréningeket tart és rendszeres előadója a szakma legnagyobb konferenciáinak. 2018-ban felkerült a Forbes 30 sikeres fiatal 30 alatt, illetve a Customer Experience Network 30/ 30 listájára is.

Dr. Újszászi Bogár László

Dr. Újszászi Bogár László (Ph.D), a Corvinus Egyetemen tanít meggyőzéstechnikát és ebből doktorált az ELTE-n. A doktorijában kidolgozott meggyőzéstechnikai modelljét 2019- től tanítják a Dubai University-n. Számos nagyvállalat rendszeresen meghívott szakértője (IBM, Lindab, Dupont Pioneer, Dow Dupont, Caterpillar, Alvogen, Opten, Konica Minolta stb.). Az ingatlanszektorban kizárólagos együttműködése van az Otthon Centrummal. Havonta olvasható a Forbesban megjelent cikkei, rendszeresen felkért szakértője az M1 gazdasági műsorának. A Magyar Rádió retorikai kerekasztal beszélgetésének állandó vendége.