Ajánló

Kiemelt tartalom

Brands Klub

A Brands Klub minden alkalommal egy-egy aktuális témát dolgoz fel neves szakértők segítségével. A zártkörű üzleti klubrendezvényeken Magyarország díjnyertes cégeinek tulajdonosai, vezetői, marketingszakemberei megosztják egymással az üzleti életben és a vállalati szervezetépítésben szerzett tapasztalataikat. Ezt a célt szolgálja a Brand Excellence Konferencia is, amely évnyitó rendezvényként mindig az év szempontjából döntő eseményeket, problémákat tűzi napirendre.

tovább

Az alábbi kalkulátorral egy szakmailag alátámasztott költségvetési eloszlást találhat, mely ezúttal kifejezetten az online marketing eszközeire vonatkozik. Nézze meg, hogy az Önök digitális marketing költségvetésük lefedi-e ezeket a kötelezően ajánlott szakmai irányokat.

millió HUF

Egy márka értéke meghatározható a fogyasztók és a márkatulajdonosok nézőpontjából, maga a márkaérték meghatározása pedig különböző szempontok és módszerek szerint történhet.

A BrandExcellence szakértői csapat által fejlesztett márkaértékelési kalkulátor a márka tulajdonosa számára segít márkájának pénzügyi értékét megbecsülni. Amennyiben további információkat szeretne megtudni a márkaértékelésről, vagy szeretné szakértői csapatunk bevonásával értékelni az adott márkát, keressen minket!

HUF
HUF
%

Értékelési paraméterek   ▼

Kalkulált értékek:

%
%
%
min: max:
min: max:
%
min: max:
min: max:
Vissza az oldal tetejére
Szerkessze helyben!
A narancssárgán jelzett mezőkbe írja be az adatot! A jobb oldali aktiváló gombbal élesítheti a tartalmat.