Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre

Brandbook Magazin

BRANDING 2017

Szolgáltatások

referenciak.com - üzletszerzés, lead generálás b2b marketing eszközzel

tovább

Brands Klub

A Brands Klub minden alkalommal egy-egy aktuális témát dolgoz fel neves szakértők segítségével. A zártkörű üzleti klubrendezvényeken Magyarország díjnyertes cégeinek tulajdonosai, vezetői, marketingszakemberei megosztják egymással az üzleti életben és a vállalati szervezetépítésben szerzett tapasztalataikat. Ezt a célt szolgálja a Brand Excellence Konferencia is, amely évnyitó rendezvényként mindig az év szempontjából döntő eseményeket, problémákat tűzi napirendre.

A 2017-es Brands Klub témáink*:  

időpont program közreműködő/előadó helyszín
2017.09.08. - 09. Sikerkonferencia - Superbrands CEO panelbeszélgetés Szervezés alatt Balatonalmádi, HUNGUEST HOTEL BÁL RESORT**** (8220 Balatonalmádi, Bajcsy-Zsilinszky u. 14.)
2017.10.09. Design, mint üzleti gondolkodásmód SD4Good community, Kreatív Partnerség, Coachingcentrum BÁLNA 0.305 helyiség (földszint) 1093 Budapest, Fővámtér 11-12.
2017.12. Új digitális eszközök: chatbotok, VR, AR Schwarz Gábor, Majoros Krisztna Superbrands HQ, 1035 Budapest, Vihar u. 18. (Raktár utca sarok)
2017.12.
Céges fejlesztések, innováció és támogatás 
Südy István és co.  Superbrands HQ, 1035 Budapest, Vihar u. 18. (Raktár utca sarok)

Jelentkezés*:

Név:
E-mail cím:
Cégnév:
Pozíció:
Melyik téma érdekel?
 

 

A korábbi Brands Klubok beszámolói:

Brands Klub: külföldi piacra lépés - kérdőjelek és felkiáltójelek
A márkaértékelésre szakosodott Netvestor Kft. konferenciaterme adott otthont az első ízben megrendezett Brands Klubnak, amelynek vitaindító témája az export, a külföldi piacra lépés volt...
Branding 2017 - White paper és kutatási tapasztalatok a Brands klubban
Január végén második alkalommal került sor a Brands Klub rendezvényére, és a szakma egész évét meghatározó téma került a középpontba: a Branding 2017.
Brands Klub: Munkavállalói életút tervezés workshop
A Brands Klub április 6-i eseményének témája a munkavállalói életút tervezés volt. A résztvevők a service design eszközeinek a segítségével megvizsgálták, hogy egy munkavállaló milyen vállalati “utakat” járhat be, mikor és hogyan törhet meg egy-egy alkalmazotti kapcsolat vagy éppen hogyan erősíthető meg újra és újra. A felhasználó, vagyis az alkalmazott szemszögéből megnézték, hogy milyen élmények kísérik végig az alkalmazotti létet, hogyan tervezhető ez a folyamat és milyen eszközök lehetnek segítségünkre benne.
B2B marketing és sales
A B2B marketing során a cégek egy másik vállalkozásnak kínálnak megoldásokat speciális kommunikációs eszközök segítségével. A B2B marketing és sales kerekasztal beszélgetés során szakemberek közreműködésével ezeket az eszközöket ismertük meg mind a sales, mind pedig a marketing oldaláról. Jó gyakorlatok, trendek és specifikus lépések bemutatásán keresztül pedig a gyakorlatban is használt stratégiákat vizsgáltuk.

A korábbi Brands Klubokról készült képek: 

B2B marketing és sales:

  

Külföldi piacra lépés - kérdőjelek és felkiáltójelek:

    

Branding 2017 - White Paper :

    

Munkavállalói életút tervezés workshop:

          

Fotó: Molnár Dániel 

 

* Tervezett program, a változtatás jogát fenntartjuk. A jelentkezési felület kitöltésével tájékoztató jellegű információt kaphat programjainkról. 

Címkék: brands klub 2017, brands klub


Értékelje ezt a cikket:
Olvastál még hasznos cikket a témában? Küldd el nekünk a cikk linkjét!  

Hírek a BrandBookon

A megújult BrandBook felületén egyszerűen és gyorsan oszthat meg cégével, márkájával, vállalkozásával vagy karrierjével kapcsolatos híreket, újdonságokat. Legfrissebb információit így minden BrandBook felhasználó részére eljuttatja.

Vissza az oldal tetejére
Szerkessze helyben!
A narancssárgán jelzett mezőkbe írja be az adatot! A jobb oldali aktiváló gombbal élesítheti a tartalmat.

INAKTÍVAK:

- [nincs cím]
- Terms and Conditions
- Használati útmutató - 5.3 fejezet
- Használati útmutató - 5.2 fejezet
- Használati útmutató - 5.1 fejezet
- Használati útmutató - 4.9 fejezet
- Használati útmutató - 4.8 fejezet
- Használati útmutató - 4.7 fejezet
- Használati útmutató - 4.6 fejezet
- Használati útmutató - 4.5 fejezet