Munkáltatói márkaépítés – Mitől lesz a márka mögött vonzó a munkahely?

A workshop célja a munkáltatói márka stratégia és azon belül a toborzás-megtartás témaköreiben rejlő lehetőségek, feladatok megismertetése, mellyel a résztvevő marketingesek és HR szakemberek kézzel fogható, pontosan tervezhető rendszert építhetnek fel. Átfogó képet kaphatnak arról, hogy milyen erőforrással lehet még növelni a cégük toborzási potenciálját, csökkenteni a fluktuációt. Célunk a tudásanyag mellett olyan módszerek, keretrendszerek átadása, mely akár másnap gyakorlatba állíthatnak a résztvevő marketing és HR szakemberek, vállalatvezetők.

Helyszín: 

BrandExcellence HQ, 1035 Budapest, Vihar u. 18. (Raktár utca sarok)

Program:

Időpont Téma Előadó
10.00 -12.30 

I. rész - bevezető és céges önismeret, egyszerűsített munkaadói márka, illetve az alternatív toborzási stratégia alapjai:

 • IQ, EQ, PQ: Mikor, melyik számít a fehérgalléros munkavállalók felvételénél? 
 • Mindenki "Y"-onos a lelke legmélyén: Hol kezdődik a cégünk narratívája a következő kollégánk számára? 
 • Ezt tapasztaljuk mi a céges profilokban és többszáz álláshirdetésben: Melyik álláshirdetés kampányok zenélnek jól és hogyan ne lőjjünk öngólt?
 • Szerethető Munkahelyek: Ha bárhol a világban, bármelyik cégnél dolgozhatna, mégis miért dolgozna nálam?  
 • Tévhitek és elszúrások az Employer Branding koncepciónkban és használatában 
 • De mégis, hogyan mérjem az Employer Branding-em sikerességét? Hogy lehet ez buy-in, vagy fenntartható a menedzsment szimpátiája felé? 
 • Egyszerűsített munkaadói márkaprofil 30 perc alatt? Lehetséges! - workshop (választható)
 • Melyik senior álláshirdetésekre jelentkeznék és miért? Tegyük fel az aktív vagy passzív álláskereső sapkánkat - workshop (választható)​

 

Sóti Anett (Dreamjo.bs)
 
12.30 - 13.00 Ebédszünet 

 

13.00 - 14.30

II. rész - munkáltatói márkaépítés folyamata:

 • Employer Branding számokban
 • Munkaerőpiaci környezet: jelen és jövő 
 • Employer Branding helyesen és helytelenül 
 • Employer Branding folyamat felépítése 
 • Employer Branding folyamat mérhetősége 
 • Munkatársi elkötelezettség és el nem kötelezettség avagy a fluktuáció csökkentése 
 • Nemzetközi és hazai gyakorlati példák

 

Kádár Balázs / Takács Szabolcs (Bindermann I The Employer Branding) 
14.30 - 16.00

III. rész: Értékek és hálózatelemzés a munkavállalói élménystratégia szolgálatában

 • hálózatkutatás bemutatása egy valós cég elemzésének mintáján
 • vállalati értékfelmérés bemutatása - hogyan és miért?
 • két eszköz összekötésének lehetőségei
Hári Péter (CX-Ray)

 

Előadók:

SÓTI ANETT | DREAMJO.BS | CCO
A DreamJo.bs újgenerációs állásportál és a HR Fest társalapítója, munkáltatói márka- és HR szakember, kreatív és kulturális iparági vállalkozó. Dolgozott New York-ban a Boston Consulting Group globál marketing csapatában, ahol a céges storytelling, marketing üzleti intelligencia és a marketing fejlesztői alcsapatait erősítette. Ezt követően a BCG budapesti csapatában folytatta toborzó-marketingesként és karrierkép-fejlesztőként. Korábban oszlopos tehetségprogram menedzsere a Technolgóiai Oktatásért Alapítványnak (Skool, Kódgarázs). Több száz kis céggel dolgozott már, hogy minél jobban be tudják mutatni magukat mint csapat. De olyan nagyvállalati ügyfeleket is támogat vonzó munkáltatói márka stratégiájában mint a Nokia, Transferwise, National Instruments vagy a MOL. 2015-ben részt vett a Nobel-békedíj átadó ünnepségen Oslo-ban, a Telenor Ifjúsági Fórumának köszönhetően. 
 
 
     
KÁDÁR BALÁZS | BINDERMANN I THE EMPLOYER BRANDING COMPANY | PARTNER
Közgazdász, HR-kommunikációs szakértő, az MPRSZ Employer Brandig tagozat vezetője. Csaknem 15 évet dolgozott regionális és multinacionális közepes – és nagyvállalati környezetben közép – és felsővezetőként. Legutóbbi munkahelyén, a kecskeméti Mercedes-Benz autógyár (Daimler AG) kommunikációs igazgatójaként felelt a vállalat teljes HR kommunikációjáért. Belső kommunikáció, vállalati kultúra építés, Employer Branding, társadalmi felelősségvállalás (CSR), integrált marketingkommunikációs megoldások és branding speciális szakterületei. Végzett business & life coachként az elmúlt 5 évben felsővezetőket kísért önismereti munkájukban. elenleg a Bindermann I The Employer Branding Company ügyvezető partnereként segíti ügyfeleit HR és kommunikációs kérdésekben.
 
 
     
HÁRI PÉTER | CX-RAY | CEO
A CX-Ray Kft. vezetője, munka- és szervezet szakpszichológus és adatelemző-programozó. Ha  újrakezdhetné a karrierjét, informatikusnak tanulna: lenyűgözi a programozás letisztultsága. Dolgozott nagyvállalati HR-ben és kis informatikai vállalkozásokban. Elemzései olyan vállalatok HR döntéseit támogatta/támogatja mint az NNG, USTREAM vagy a MOL. Jelenleg a CX-Ray csapatát vezeti és törekszik mindenkiből kihozni a legjobbat. Nem a legtöbbet.
 
 
     
TAKÁCS SZABOLCS | BINDERMANN – THE EMPLOYER BRANDING COMPANY | PARTNER
2001-óta dolgozik HR területen. 5 éven át a Würth Magyarország HR vezetője volt. 2011-től csatlakozott az épülő Mercedes-Benz Manufacturing Hungary kecskeméti gyárához, ahol a 3000 fős munkavállalói létszám toborzási-kiválasztási, beléptetési és HR-marketing folyamatait illetve később a több száz főnyi kölcsönzési tevékenység bevezetését irányította. 2014-től a Vodafone Magyarország Zrt.-nél folytatta pályafutását, ahol Recruitment és Employer Branding szakterületi igazgatóként a toborzás megújítása, egy új regionális központ 400-fős bővítése és a tudatos munkáltatói márkaépítés sikeres megvalósítása voltak fő projektjei. Jelenleg a Bindermann – The Employer Branding Company seinor partnereként segíti ügyfeleit hr és employer branding kérdésekben, Emellett a Magyar PR Szövetség Employer Branding Tagozatának stratégiai tanácsadója, szakmai, illetve meghívott előadóként egyetemi előadásokat is tart különböző HR témákban.
 
 

Regisztráció

Címkék: cikkek, akadémia


Értékelje ezt a cikket:
Olvastál még hasznos cikket a témában? Küldd el nekünk a cikk linkjét!  

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre

Feliratkozás

Brandbook Magazin

BRANDING 2017

Szolgáltatások

referenciak.com - üzletszerzés, lead generálás b2b marketing eszközzel

tovább
Vissza az oldal tetejére
Szerkessze helyben!
A narancssárgán jelzett mezőkbe írja be az adatot! A jobb oldali aktiváló gombbal élesítheti a tartalmat.

INAKTÍVAK:

- [nincs cím]
- Terms and Conditions
- Használati útmutató - 5.3 fejezet
- Használati útmutató - 5.2 fejezet
- Használati útmutató - 5.1 fejezet
- Használati útmutató - 4.9 fejezet
- Használati útmutató - 4.8 fejezet
- Használati útmutató - 4.7 fejezet
- Használati útmutató - 4.6 fejezet
- Használati útmutató - 4.5 fejezet