Brand Excellence Akadémia

Ismerd meg a legújabb szakmai trendeket és frissítsd fel a tudásod a Brand Excellence Akadémia őszi kurzusain!

A Brand Excellence Akadémia célja megoldási térképet nyújtani a legfőbb vállalati kihívások leküzdéséhez, gyakorlati tudást és kézzelfogható, már másnap gyakorlatban hasznosítható eszközöket biztosít a vállalati marketingeseknek, vezetőknek. Ehhez workshopokat, szakmai műhelymunkát, konferenciát és brands klub néven üzleti reggeli sorozatot biztosítunk. A hazai gyakorlatok bemutatása mellett elkötelezettek vagyunk az új trendek és módszerek bemutatásában, mivel valljuk, hogy a gyorsan változó technológia és fogyasztói szokások megismerése, proaktív attitűd a hazai vállalatok sikeres működésének és versenyképességének alapja. Az eseményekről, képzésekről a brandbook.hu oldalon olvasható részletes, friss tájékoztató.

Őszi képzéseink

EseményDátumHelyszín

TELTHÁZ // B2B Sales workshop – A meggyőzés üzleti gyakorlata

október 17 @ 09:00 - 13:00BrandExcellence HQ
Vihar u. 18.
Budapest, 1035 Magyarország
A workshop résztvevői betekintést nyernek a meggyőzés technika módszerébe, melynek segítségével növelhetik hatékonyságukat személyes eladás során.

Adatvezérelt döntések

október 18 @ 09:00 - 16:00BrandExcellence HQ
Vihar u. 18.
Budapest, 1035 Magyarország
A résztvevők megismerkednek az adatok strukturálásának és hatékony bemutatásának technikájával.

TELTHÁZ // Digitális marketing workshop – értékesítés, márkaépítés online eszközökkel

november 13 @ 09:30 - 12:30BrandExcellence HQ
Vihar u. 18.
Budapest, 1035 Magyarország
A résztvevők átfogó képet kapnak azokról a digitális marketing eszközökről és módszerekről, melyekre szükség van a vállalatok versenyképes kommunikációjához és túlmutatnak a “hagyományos” Facebook-Adwords megoldásokon.

Aktuális képzéseink

EseményDátumHelyszín

Adatvezérelt üzleti döntések

2018. 11. 01. - 2019. 01. 31.BrandExcellence HQ
Vihar u. 18.
Budapest, 1035 Magyarország
A gyakorlatorientált órák elsősorban marketing és értékesítés szakemberek, üzleti elemzők vagy pénzügyi szakemberek számára nyújt új ismereteket az adatok elemzésében, prediktív alapok R Studio + EXCEL eszközök megismerésében. 

Digitális problémamegoldás – online játék és workshop

november 6 @ 09:00 - 16:00BrandExcellence HQ
Vihar u. 18.
Budapest, 1035 Magyarország
A menedzseri élet természetes velejárója a problémák megoldása. A komolyabb problémákhoz az intuitivitás mellett sokat segít egy tudatos módszertan is: ilyen a Harvardról indult és már 27 országban bizonyított CASE módszertan.